Sari la conținut

Postări Recomandate

Am deschis acest topic deoarece as dori sa postam aici specificatiile de catalog a oricarui model de difuzor. Sper ca prin aceasta actiune sa fim utili tuturor celor care modifica incinte sau construiesc incinte si care dintr-un motiv sau altul nu cunosc parametrii TS a difuzoarelor pe care le detin. Sunt destule cazuri cand avem o incinta, nu mai gasim modelul de difuzor al incintei originale si pentru a putea sa-l inlocuim trebuie sa cunoastem parametrii TS a difuzorului vechi.

Tot in acest topic puteti posta parametrii TS a difuzoarelor care nu au foaie de catalog, parametrii care au fost obtinuti in urma unor masuratori. Autenticitatea si raspunderea asupra rezultatelor afisate apartine integral utilizatorului care le-a postat.

Pentru inceput, redau mai jos foile de catalog a difuzoarelor firmei PAudio:

1. AM-12LF este un difuzor de 12 inch (314mm) proiectat pentru a fi folosit in sisteme de sonorizare profesionale pe doua cai ca si componenta de basi si medii cand drivere si hornuri de inalta frecventa sunt folosite pe langa el pentru inalte si mediile superioare. Difuzorul are un magnet permanent din Ferita fixat intr-un sasiu din aluminiu. Bobina de 3 inch (76.2mm) utilizeaza un fir bazat pe aluminiu si o geometrie rectangulara pentru o rezistenta termica foarte buna si putere mare.

AM_12LF.pdf

2. AM-15LF este un difuzor de 15 inch (389mm) proiectat pentru a fi folosit in sisteme de sonorizare profesionale pe doua sau trei cai. Seria AM utilizeaza o bobina foarte fiabila de 3 inch (76.2mm) ce utilizeaza procedee de constructie de ultima generatie. Bobina utilizeaza un fir bazat pe aluminiu si o geometrie rectangulara pentru o conversie electro-magnetica foarte eficienta. Difuzorul utilizeaza un material de con recent dezvoltat care ofera raspuns in medii foarte inteligibil si o claritate vocala foarte buna. AM-15LF a fost proiectat pentru a opera in banda de frecvente de la 45Hz pana la 1500Hz.

AM_15LF.pdf

3. AM-18LF este un difuzor de 18 inch (460mm) proiectat pentru un bass foarte puternic si aplicatii de subwoofer. Parametri de design ai lui AM-18ELF realizeaza un transductor cu o latime de banda de la 30Hz la 100Hz. O bobina de lungime extinsa, rezonanta in aer liber mai joasa si un sistem de suspensie capabil de deplasari mai mari, toate acestea fac ca difuzorul sa fie capabil de un bass curat si puternic care coboara pana la 30Hz.

AM_18ELF.pdf

4. BM-8CXA si BM10-CXA, sunt doua difuzoare de 100W, respectiv 150W, de eficienta acustica: 95dB, repectiv 98dB/W/m.

BM_10CXA_8CXA.pdf

5. Alte difuzoare C15-400B, BM-D450 etc:

BM_D450_D450S.pdf

C15_400B.pdf

C15_600EL.pdf

C_18ELF.pdf

E10_200A_200S.pdf

E12_300S___E12_250N.pdf

E18_400ST_E15_350N.pdf

HP_10W_10T.pdf

HP_15W___HP_12S.pdf

HP_18W___HP_15S.pdf

P_18N.pdf

PA_20K_PCT_300.pdf

PA_800___PA_600.pdf

PHT_405_406.pdf

PHT_413_414.pdf

psd2002.pdf

s10_64w.pdf

SD18EL.pdf

SN_18ELF.pdf

WN_15S.pdf

WN_D44.pdf

WN_D63.pdf

D220TI.pdf

Nota: Descrierea difuzoarelor de mai sus apartine in totalitatea importatorului PAudio in Romania.

BM_D750_740.pdf

WN_D72.pdf

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1175-catalog-difuzoare/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 years later...
  • 1 year later...

Citeva Beyma si Eminence. Driverele au specificatia in denumire, celelalte sint mid-bass.

Citeva Beyma si Eminence. Driverele au specificatia in denumire, celelalte sint mid-bass.

Beima cp380m-driver.pdf

Beyma 15MI100.pdf

Beyma 15LX60.pdf

Beyma CP350TI-driver.pdf

Beyma 12LX60.pdf

Beyma 12MI100.pdf

Beyma 10MI100.pdf

Beyma cp750ti-driver.pdf

Beyma CP800TI-driver.pdf

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1175-catalog-difuzoare/#findComment-39639

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 7 years later...

Catalog peerless:

dokumen.tips_peerless-catalog.pdf

Catalog axton:

axton_katalog_2015_en.pdf

Alte documente utile:

Lautsprecher testberichte.pdf

Philips_ApplicationBook_SelectedHiFiSpeakerSystems_1969-11.pdf

ScanSpeak.2010.NP.pdf

vifacatalog_s.pdf

Editat de donpetru
Adaugare alte fisiere transmise la adresa de e-mail a redactiei TEHNIUM AZI
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1175-catalog-difuzoare/#findComment-79687

am reusit sa urc vo 5gb de date audio.

pentru doritori si pasionati,aici link:

https://mega.nz/fm/Mb5FDZ7C

mai am ceva prin serverul linux,tre sa caut!

cred ca trebuie inregistrare:(

am sa creez un server ftp,in linux,sa fie mai usoara descarcarea.

Editat de gogibv
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1175-catalog-difuzoare/#findComment-79746

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock