Sari la conținut

Problema Sunet..in winamp merge la yahoo nu merge....


Vizitator bondy

Postări Recomandate

Vizitator bondy

nush daca s-a mai vorbit despre asta eu nu am gasit...daca am deschis topicu aiurea scuze...deci:am o problema cu placa de sunet incoroprata...este instalata si imi functioneaza in winamp,bsplayer,powerdvd..in programe de genu...dar nu-mi merge la yahoo messenger,nu mi se aud sunetele de la windows cand il opresc si ii dau drumu iar pe orice browser(internet explorer,mozilla firefox)intru,nu merge sunetu indiferent de site....care ma ajuta sa rezolv problema asta ca nush ce sa-i ac...am reinstalat windowsu dar degeaba...la fel..ms.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator bondy

pey dar problema nu e doar la messenger.ncii sunetu de pornire oprire al calculatorului,sa zicem k ma ntereseaza mai putin..dar nu pot sa ma uit la nimic pe net,de exemplu pe youtube,imagine fara sunet sad.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pey dar problema nu e doar la messenger.ncii sunetu de pornire oprire al calculatorului,sa zicem k ma ntereseaza mai putin..dar nu pot sa ma uit la nimic pe net,de exemplu pe youtube,imagine fara sunet

Ati instalat un pachet de codec-uri pe calculator si daca da, care ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator bondy

am reinstalat placa de sunet dar degeaba...este integrata.si am instalat si netframework

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incercati si o solutie mai...simpla. Intrati in Volume Control (de langa ceas) si la Audio Output selectati toate iesirile posibile si verificati sa fie deschise si la maxim.

Sunt in proportie de 80% sigur ca asta e problema. Nu stiu daca aveti posibilitatea, dar v-ar ajuta un soft care sa poata sa redea sunete pe cele 4 canale principale de iesire (CD Volume, Wave, Line in si Mic).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock