Sari la conținut

Cumpar osciloscop

Vizitator Dan me

Postări Recomandate

Vizitator Dan me

Cumpar osciloscop, astept ce oferte aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

chiar nu stiam de ofertele astea, bogdane! Eu zic ca se merita un osciloscop la 200$. Acum nu stiu cat de bun e si cat tine un astfel de ociloscop ?

p.s. Chiar daca e reclama la mijloc, cred eu ca este necesara. Iar m.i.varom pentru asta ar trebuie sa faca o donatie pentru sprijinirea revistei forumului. Ar fi un gest frumos zic eu mai ales ca nu este prima oara cand ii se face in mod direct reclama pe acest forum. cool.gif

Link spre comentariu

Am un osciloscop analogic Tektronix 100Mhz cu doua intrari, de vanzare 100 Euro. + transport (probabil inca 10 euro)

nu are sonde dar pot oferii sonde noi la pretul de magazin (cu toate ca sunt sigut ca puteti gasii sonde mai ieftine)

detalii pe PM.

R.

Link spre comentariu

pot sa explic eu?

Un tub cu doua spoturi are doua tunuri electronice, pe cand cel cu un spot are unul. Ca sa "simuleze" doua spoturi chopperul foloseste tunul cand pentru canalul A cand pentru B, facand asta cu viteza mare inertia ochiului integreaza si vedem doua spoturi (practic canalele sunt multiplexate la nivelul tubului)

R.

Link spre comentariu

Simplist vorbind,este o multiplexare pe 2 canale la chopper,cel cu tub cu 2 spoturi,este similar cu 2 osciloscoape intr-unul singur cu ecran comun.Un exemplu de tub cu mai multe tunuri,este cel tricrom(cinescop color),care are 3 tunuri si toate au ca tinta acelasi ecran.Un chopper,poate fi adaugat(exterior) si unui osciloscop cu un singur canal,pe intrare.Daca va intereseaza,pot cauta scheme de chopper pentru adaugare la cele cu un canal.Rxista choppere si cu mai mult de 2 canale,4 8..dar reclama frecvente de lucru mari,viteza de multiplexare trebuie sa fie mai mare(minim 2 ori) decat cea mai mare frecventa vizualizata.

Link spre comentariu

care credeti ca este cel mai bun osciloscop: cel cu chopper sau cu tub cu doua spoturi ?

Este si o diferenta de pret,rezultata din costul tubului cu mai multe tunuri si etajele de baleiere aferente fiecarui tun.

cele analogice cum sunt ?

Cele analogice sunt cele mai raspandite si mai ieftine.

Link spre comentariu

Cele analogice sunt cele mai raspandite si mai ieftine.

domnul miron, asta stiam si eu. Dar vroiam sa stiu daca cele analogice au chopper sau tub cu doua tunuri ? Si mai vroiam sa stiu dace cele prezentate de bogdan mai sus sunt analogice si daca sunt cu chopper sau cu doua tunuri ?

Later edit: osciloscopul cu doua canale de la m.ivarom cam ce precizie are ? Mi se pare cam...naspa. of.gif

Link spre comentariu

vroiam sa stiu dace cele prezentate de bogdan mai sus sunt analogice si daca sunt cu chopper sau cu doua tunuri ?

Sunt cu chopper,daca va uitati atent,acolo scrie alternat si choppat,acestea sunt cele doua moduri de "choppare" secventiere.

osciloscopul cu doua canale de la m.ivarom cam ce precizie are ?

In ce sens?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock