Sari la conținut

Marire autonomie baterie camera video

Postări Recomandate

Acum cateva zile mi-am luat o camera video JVC cu HDD.

Toate bune si frumoase pana la capitolul autonomie care este in jur de 80-90 minute in functie de utilizare.

Vreu sa fac sa urc aceasta autonomie la cel putin 4-5 ore de filmat continu...

Incarcatorul camerei este o sursa in comutate care debiteaza 11V 1A.

M-am gandit la urmatoarele alternative:

1. Cumpar o baterie pt camera de capacitate mai mare. (sunt 3 modele de bateri pt camera: standard care o am si eu adica 7.2V 730mAh, apoi mai este o varianta de 7.2V 1460mAh si una de 7.2V 2190mAh ultima care ma tenteaza mai mult avad un pret de aprox 60 Euro).

2. Cumpar o baterie de 12 17Ah cu aprox. 120 RON. Apoi cu un montaj electronic reduc tensiunea la 11V si reincarc bateria si alimentez si camera in acelasi timp insa mie cam frica ca daca montajul se defecteaza se duce si camera mea.

3. Cumpar o baterie de 12 17Ah cu aprox. 120 RON si un invertor 12V - 220V de putere mica ( cu sinusoida modificata) ~100w cu care alimentez direct incarcatorul camerei.

4. Cumpar un UPS care poate functiona fara PC de 350 - 500VA cu care alimentez incarcatorul si scap fara prea multe batai de cap legat de punctele 2 si 3 deorece trebuie sa realizez si circuitul de incarcare al bateriei de 12 V 17Ah.

Tensiunea de iesire a incarcatorului este fixa indiferent de sarcina ?

Voi cum ati proceda in acet caz ? Orice sugestie este binevenita.

Multumesc.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1162-marire-autonomie-baterie-camera-video/
Distribuie pe alte site-uri

Da promti mai sunteti coolspeak.gif Multumesc.

M-am gandit si eu la solutia asta plus ca am gasit acumulatorul de 2200mA la 150 Ron insa nu stiu daca este cel original sau o replica chinezeasca. Acumulatorul original este BN-VF808 (de 730mAh) iar cel de 2190mAh este BN-VF823.

Ma gandesc si la varianta cu invertorul, adica acesta poate arde incarcatorul si implicit camera? De varinata cu UPS ce ziceti ?

Sau la bani care ii dqau pe minunile de mai sus (UPS, invertoare) iau 2 baterii pt camera marii si stau linistit.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1162-marire-autonomie-baterie-camera-video/#findComment-11748
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock