Sari la conținut

Se poate adapta monitorul de la un laptop Dell la o placa video obisnuita?

Postări Recomandate

Am cumparat un laptop Dell (acum trei ani). Am dat pe el o caruta de bani, nu stiu ce-a fost in mintea mea.

Oricum, acum o luna, a cedat ceva la alimentare, nici macar nu il mai pot deschide. Cei pe la care l-am dat sa mi-l repare mi-au zis- si ii cred - acelasi lucru, ca de banii cu care l-as repara mi-as cumpara un calculator nou.

As vrea- desi fara indoiala e aproape imposibil, sa-i valorific monitorul, sa vad daca se poate adapta

la o placa video de la un calculator obisnuit

mi-ar trebui, va sa zica, o schema, si orice informatii privind partea de video la un notebook Dell Inspiron 1000 Intel Celeron

Daca stiti vreun link, ceva, v-as fi recunoscatoare sa mi-l spuneti si mie.

Multumesc!

Vizitator crriss

In primul rand ca sa faci adaptarea monitorului e mai complicat decat crezi si ai nevoie de ceva unostinte in domeniu.

daca ai cunostinte in domeniu, mai bine incerci sa il repari. nu te costa mai mult decat unul nou. asta e o scuza stupida care incearca sa acopere incompetenta celor de la service-urile din romania. de cand calculatoarele nu mai au sigurante care se pot schimba usor si fire dezlipite, nu se mai pot repara......

desfa-l si fa niste poze de inalta rezolutie inauntru, si incerc sa te ghidez ce si cum sa masori, si ai sanse sa il repari.

In primul rand ca sa faci adaptarea monitorului e mai complicat decat crezi si ai nevoie de ceva unostinte in domeniu.

daca ai cunostinte in domeniu, mai bine incerci sa il repari. nu te costa mai mult decat unul nou. asta e o scuza stupida care incearca sa acopere incompetenta celor de la service-urile din romania. de cand calculatoarele nu mai au sigurante care se pot schimba usor si fire dezlipite, nu se mai pot repara......

desfa-l si fa niste poze de inalta rezolutie inauntru, si incerc sa te ghidez ce si cum sa masori, si ai sanse sa il repari.

Ai nevoie de ridicatorul de tensiune , ca sa aprinzi lampa ,

Din cele 8 sau 14 fire trebuie sa intri intr-un procesor video , el inparte semnalul din laptop pe monitor in mai multe semnale si le controleaza in functie de HZ , Rezolutie si luminozitate.

Intr-un cuvant e mai greu sa faci lucrul asta ...

Am cumparat un laptop Dell (acum trei ani). Am dat pe el o caruta de bani, nu stiu ce-a fost in mintea mea.

Oricum, acum o luna, a cedat ceva la alimentare, nici macar nu il mai pot deschide. Cei pe la care l-am dat sa mi-l repare mi-au zis- si ii cred - acelasi lucru, ca de banii cu care l-as repara mi-as cumpara un calculator nou.

As vrea- desi fara indoiala e aproape imposibil, sa-i valorific monitorul, sa vad daca se poate adapta

la o placa video de la un calculator obisnuit

mi-ar trebui, va sa zica, o schema, si orice informatii privind partea de video la un notebook Dell Inspiron 1000 Intel Celeron

Daca stiti vreun link, ceva, v-as fi recunoscatoare sa mi-l spuneti si mie.

Multumesc!

Incearca la pieselaptop .tel 0256201460 au si service

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock