Sari la conținut

Ce ati face daca ati castiga potul cel mare la 6/49 ?

SIG

Postări Recomandate

Eu personal mi-as' cumpara o casa,o masina,as' deschide un magazin de scule audio ,as' calatori putin sa vad lumea,iar restul i-as' tine in banca si as' trai foarte bine doar din dobanda .(cam 2.000 EURO/luna)

Brrrrrrrrrrrr. Mai bine-mi dau doua palme sa ma trezesc la realitate.boredom.gif

Voi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SIG, cred ca in primul rand m-as gandi la cei nevoiasi, o parte din castig urmand sa-l directionez spre aceasta directie. Pentru ca, e bine sa mergem pe principiu: daca D-zeu ne da, sa dam si noi altora. De abia dupa aceea m-as gandi sa-mi cumpar o alta casa si masina.

Link spre comentariu

Corect,m-am grabit cu scrisul.

Dar cum ai face gestul umanitar? Ai da banii unor fundatii de intr-ajutorare sau ai da direct la vre-o doua trei familii niste bani?(vezi ca multe fundatii din acestea au ca si fondator neveste de politicieni dubiosi (Nastase,Geoana,etc ).Nu stiu cum se face la familiile astea de oameni mincinosi si hoti ca se apuca nevestele de fundatii din astea umanitare.Probabil se gandesc ca asa isi spala pacatul in fata lui Dumnezeu,fura cu sacul si dau cu pipeta.blink.gif)

Link spre comentariu

Ce as face daca as castiga la 6 din 49 ? scratchchin.gif Inclusiv ce a spus releu mai sus si in rest prefer sa ma gandesc de abia atunci cand am banii in mana.

Bineinteles, printre altele, voi dezvolta si mai mult de atat...forumul!

Link spre comentariu

• 2 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock