Sari la conținut

Cum se construieste un tablou electric

Chris

Postări Recomandate

Subiectul topicului este destul de diferit de ceea ce s-a discutat pana acum,insa sper sa se priceapa careva la asa ceva.

As dori sa aflu si eu cate ceva despre tablourile electrice;cum se conecteaza o diferentiala,cum se conecteaza un contactor cu o siguranta, de unde se alimenteaza un temporizator si cum se conecteaza la circuitele pe care le comanda...etc.Astept raspunsuri.Va ultumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Ati gresit sectiunea din forum unde ati postat aceasta intrebare.

2. Un raspuns la "intrebarile" de mai sus ar fi cel mai recomandat sa fie dat impreuna cu niste imagini ale aparatelor electrice respective. Problema e ca raspunsul se trateaza de regula in cateva capitole ale unor carti de specialitate iar eventuala reproducere a lor aici, nu este tocmai "posibila"; un rezumat pretandu-se a fi mai bine conturat in cadrul unui articol din revista (o sa fac si lucru asta acolo).

Din aceasta cauza, va recomand sa studiati cartea "Instalatii electrice", autorii Rodica Dromereschi, Victor Gavril, Luigi Ionescu, Editura MAST: http://www.librarie.net/carti/88850/Instal...l-Luigi-Ionescu

Daca aveti intrebari legate de exemplele tratate in cartea respectiva, puteti posta intrebarile aici. Deci, putem deschide o discutie pe marginea unor exemple. Totodata, daca mai aveti rabdare, in cursul zilei de astazi am sa postez in acest topic cateva scheme sau aplicatii practice utile, o parte generala a raspunsului adresat de dvs. in primul post de mai sus.

OBS. In maxim 6 ore voi muta acest topic la sectiunea: Electricitate si electrotehnica .

Link spre comentariu

Va multumesc frumos pt. amabilitate,domnule Donpetru.Am citit cateva din topicurile dvs. si am vazut ca dati dovada de mult profesionalism,dar mai ales de f. multa pasiune in ceea ce faceti!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock