Sari la conținut

Postări Recomandate

5. COmpresoarele introduc si ele intarzieri.... chiar selectabile.... daca activezi gate-ul de pe ele

Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic,dar compresorul,comprima dinamica si nu introduce intarzieri.Compresorul,poate avea un reglaj de "delay",dar este vorba de intarzierea de intrare in actiune a compresiei,nu a intarzierii semnalului.

Daca sa zicem ai de sonorizat ceva lat de 30 de metrii si lung de peste 100 de metrii,

si te gandesti la ca 60 de metrii fata de scena, mai pui un stac de boxe... stack-ul respectiv

nu trebui intarziat fata de cel de la scena ?

Ba da,dar nu 1 secunda,aceasta tine tot de viteza sunetului.

post-9-1216854483_thumb.jpg

Proaudioshop,

In graba de a raspunde la intrebari nepuse inca, ai omis sa ne spui cum e realizat delay-ul in procesoare.

Ai idee cum e realizat?

R.

PS

la punctul 7. nu m-as hazarda sa trag concluzii pripite, depinde cum masori tu succesul, chiar cum masori tu succesul? eu cred ca traiesc intr-o lume reala si proiectez lucruri reale, care culmea se si vand, dar probabil tu masori succesul altfel, as afi curius sa ne spui aici tu proiectezi ceva, realizezi ceva? ai facut un produs de la zero gandit de tine care se si vinde? Eu recunosc cu mana pe inima ca nu am descuracat firele din multicore la nici un spectacol, nici n-am crezut ca e important pentru cariera mea de electronist.

Roadrunner

PS - daca vrei deschid un topic special numai despre DSP-uri ca sa nu fim acuzati ca am deturnat topicul, si ne explici cum e realizat delay-ul acolo, cum preferi.

Vizitator crriss
desi sunt de 20 de minute pe acest forum am reusit sa imi fac o groaza de nervi.Respect omul care ,cand nu stie,recunoaste ca nu stie si e ami ok asa decat sa aduceti omul in eroare.

nu mai face spume ca nu ai inventat tu apa calda....

Delay -ul se mai poate produce si de la lungimea prea mare a cablurilor

abia acum imi dau seama ca tu de fapt esti mai ceva decat superman. daca poti sesiza un delay dat de lungimea calblurilor ?!?!?!? apropo. la 100m ai idee cam cat e delay-ul pe un cablu de la boxe ??? si cum se calculeaza valoarea adelay-ului

Legat de puterea instalata ea poate sa varieze de la 3 4 kw la 80 100 de mii de watti.

ne spui si noua ca sa ne mai miram inca o data cam "cati wati ti-au trecut prin mana" sau cu cat ai avut ocazia sa lucrezi ? poate si un nume si model de echipament ??? PS. hai ca ai vreme sa o googalesti pana sa dai reply...

hai sa iti mai spun ceva. am vazut destui smekerani in domeniul in care zici ca te invarti care cunosteau doar niste chestii de suprafata si in rest aburi si spume. un "meserias" de dincolo de ocean care "face muzica sa sune" nu o face dupa ureche, foloseste scule speciale, ardware si software, pentru a analiza acustica spatiului care trebuie sonorizat. tu din care categorie faci parte ??? iti spun asta pentru ca sunt convins ca daca te ia careva cu un test grila de cunostinte in domeniu aucustica/electroacustica si electronica, rezultatele nu vor fi pe masura scontata.

atat am avut de zis.

deocamdata....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock