Sari la conținut

Aveti probleme la accesarea site-ului TEHNIUM AZI ?

Postări Recomandate

• 9 months later...

Eroarea aceea apare din cauza ca este dezactivat meniul Home pe tema actuala a site-ului web. Cand se va trece la cealalta tema, care va fi, precum am mai spus, singura tema disponibila pentru site-ul Tehnium Azi (impreuna cu tema pentru telefoane mobile), nu va mai fi nici o problema cu acel meniu.

Inteleg ca este o intrebare?! In mod normal este privilegiul oricarui membru al forumului. Ar trebui deci sa mearga descarcarea fisierelor de la prima, sau chiar si fara nici-o postare, daca esti logat ca membru.

Editat de ola_nicolas

Minim 5 postari in forum sunt necesare pentru a putea descarca fisiere.

@Sha, eu cred ca ati citit unul din comentariile mele din rubrica Donwloads, de ce mai intrebati inca o data aici? Daca va arde de mistocareala, intrebati si descarcati fisiere din alta parte. Va rog chiar frumos.

Numai Bine

http://www.tehnium-azi.ro/topic/4254-informare-reguli-sectiunea-downloads/

cu observa?ia, la ceea ce am spus ?n topicul de mai sus, c? nu mai exista regula cu 1 post per desc?rcare. Deci, a r?mas doar regula cu minim 5 posturi ?n forum.

Numai Bine

• 4 weeks later...

Se pare ca forumul mi-a suspendat uneltele si dreptul de a raspunde intr-un topic. Pentru ilustrare atasez un shuting screen, de unde reiese ca sunt logat, iar butoanele "citeaza" si editorul rapid nu exista.

Editat de ola_nicolas

Dl. Olaru, scuzati-mi mica eroare. Cand am restructurat categoriile site-ului si am revizuit permisiunile pe sectiunile forumului, am uitat sa bifez ceva, exact la sectiunea Transformatoare, acumulatori si generatoare electrice, vedeti mai jos ce anume:

error acp.jpg

Daca mai intampinati probleme asemenea si in alte sectiuni ale forumului, va rog sa-mi spuneti.

Inca o data scuze.

Am remediat si problema cu imposibilitatea accesarii de fisiere video (url-uri youtube) de catre utilizatorii care fac parte din grupul de utilizatorii Members sau Tehnium Azi. Deci, de acum inainte se pot atasa fisiere video fara nicio problema, respectand regulile scrise in formularul de trimitere sau atasare. Daca intampinati probleme, nu ezitati sa spuneti asta aici.

Numai Bine

• 1 month later...

In cursul urmatoarelor 24...48 de ore site-ul o sa treaca printr-o etapa de actualizare a name serverelor, lucru ce va provoca putin disconfort. Utilizatorii mai vechi au mai trecut printr-o asemenea etapa acum mai bine de trei ani in urma. Atunci o parte din utilizatorii accesau resedinta veche a site-ului, o partea pe cea noua, astfel incat, in perioada anterior mentionata, s-ar putea ca unii dintre voi sa posteze intr-o parte si ceilalalti in partea celalalta. Dar dupa 24...48 de ore nu va mai fi nicio problema. De fapt, daca vedeti acest post al meu, inseamna ca ati inceput sa accesati noua adresa a site-ului.

Eventualele "buguri ale soft-ului site-ului" le voi repara pe parcurs (in cel mult o saptamana).

Multumesc pentru intelegere si numai bine.

Astazi am reusit sa remediez problema cu incarcarea fisierelor in forum si nu numai. Initial era o limita de 128kB impusa de configuratia php-cgi, limita pe care am anulat-o si de acum limitele vor fi tot cele impuse de soft-ul forumului, asa cum a fost si inainte de a aparea problema.

Suplimentar, dar nu obligatoriu, apati Ctrl+F5 pentru a curata cache-ul browser-ului si pentru a fi 100% siguri ca nu vor fi probleme la incarcarea fisierelor. E sufcient sa apasati o singura data aceste taste.

Numai Bine si daca mai sunt probleme va rog sa-mi spuneti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock