Sari la conținut

Aveti probleme la accesarea site-ului TEHNIUM AZI ?

Postări Recomandate

probleme am io in sensul ca nu imi apare revista forumului.imi spune ca explorer nu poate afisa pagina

vio_gl, site-ul revistei este momentan in constructie iar vechiul site (revista.tehnium-azi.ro) nu mai exista. Articolele care au fost publicate pe site-ul vechi le voi republica pe noul site. Din pacate, constructia site-ului revistei ia ceva timp.

• 4 months later...

Am primit de curand un mesaj de la un utilizator al forumului in care mi se spune ca anumite atasamente din forum nu se pot vizualiza sau descarca. As dori sa stiu daca au mai intampinat si alti membri ai forumului probleme in acest sens? Daca da, as dori ca afirmatia sa fie insotita de precizarea topicului si atasamentului care nu se poate descarca.

• 3 weeks later...

De curand, am primit un mesaj de la un utilizator al forumului prin care atrage atentia asupra neafisarii casutei de dialog ("Asistentul meu" sau "My Assistant") la primirea unui mesaj privat. As dori sa stiu daca mai sunt utilizatori ai forumului care au intampinat o astfel de problema ?

• 2 weeks later...

S-a rezolvat si problema cu afisarea casutei de dialog "asistentul meu" la primirea unui nou mesaj (necitit).

Daca mai sunt intrebari vis-a-vis de accesarea forumului va rog sa-mi spuneti.

Numai bine

• 3 weeks later...

am o problema cand vreau sa accesez urmatoarea pagina a topicului se redirectioneaza spre un membru al forumului.Folosesc ca browser opera si nu am avut pana acuma aceasta problema scratchchin.gif

am o problema cand vreau sa accesez urmatoarea pagina a topicului se redirectioneaza spre un membru al forumului.Folosesc ca browser opera si nu am avut pana acuma aceasta problema

Am observat aceasta problema. Este din cauza implementarii "friendly url". Am dezactivat aceasta optiune si ca drept urmare acum ar trebui sa functioneze bine vizualizarea paginilor din topice.

• 4 weeks later...

buna seara,

Incerc sa ma inregistrez pe site-ul revistei si imi tot spune : "cod validare incorect". Am incercat de mai multe ori si cu litere mari si degeaba .....

imi cer scuze daca nu am postat corespunzator

multumesc

Editat de marius_med
buna seara,

Incerc sa ma inregistrez pe site-ul revistei si imi tot spune : "cod validare incorect". Am incercat de mai multe ori si cu litere mari si degeaba .....

imi cer scuze daca nu am postat corespunzator

multumesc

Multumesc pentru observatie. Am dezactivat codul de validare si acum ar trebui sa functioneze corect sistemul de inregistrare. Va rog sa mai incercati o data.

Numai bine

Multumesc pentru observatie. Am dezactivat codul de validare si acum ar trebui sa functioneze corect sistemul de inregistrare. Va rog sa mai incercati o data.

Numai bine

acum a mers .....

multumesc

• 2 weeks later...

In cursul zilei de maine, sambata 7 februarie, serverul pe care se afla site-ul se va afla in mentenanta in intervalul orar 9:00...11:00.

Ca drept urmare, in acest interval de timp, site-ul revistei si forumul s-ar putea sa nu poate fi accesat rapid sau uneori chiar deloc.

Multumesc de intelegere si numai bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock