Sari la conținut

Aveti probleme la accesarea site-ului TEHNIUM AZI ?

Postări Recomandate

Acum a functionat.

Multumesc

Mutumesc pentru colaborare.

Pentru toti utilizatori forumului: daca mai apar probleme vis-a-vis de functionalitatea forumului (dar sper ca nu), va rog sa le mentionati in acest topic.

Imi cer scuze pentru problema aparuta acum cateva minute cand timp de aproape o ora forumul a fost nefunctional. Anumite optimizari si curatari de buguri necesita o mentenanta care, din pacate, in anumite cazuri, ia ceva timp. Daca mai sunt probleme referitoare la functionalitate va rog sa-mi spuneti aici.

Numai bine.

Misto optiunea asta cu topice recente

Si daca tot era prima in lista, sa incerc si eu un upload:

post-237-1215454233_thumb.jpg

Functioneaza uploadul.

p.s. tot nu imi merge WinRAR-ul, vorbim pe topicul celalalt

SIG eu folosesc Firefox.

De ce intrebi ? la tine nu merge sa atasezi fisiere ?

Acum am incercat si cu IE7 si vad ca merge foarte bine forumul.

din ce am citit pe aici au fost probleme si vroiam sa ma conving si eu de asta am facut un upload.

se intampla si la case mai mari, ce sa faci, dapa-i la acest forum care are de abia un an!!!!!!!!!!!! whistling.gif first.gif

mai intru pe acest forum pentru ca aici am invatat cum sa fac primul meu montaj si chiar daca nu prea am bani, intru cand pot ca sa mai citesc ceva, mai intreb cand am vreo problema, chiar daca in ultima perioada nu prea au legatura cu electronica problemele (precum vezi din ultimile topice deschise) !!!!!!!!!!!!! scratch_one-s_head.gif kungfu.gif

Am deschis acest topic deoarece as dori sa stiu daca mai sunt probleme la autentificare sau daca toti membri forumului se pot autentifica in forum.

Daca sunt probleme in acest sens va rog sa-mi scrieti la adresele de e-mail:

tehnium.azi@gmail.com

Multumesc de intelegere.

la mine nu sunt probleme donpetru, pot sa ma autentific in forum, pot sa vizualizez fisiere iar upload nu am incercat.

las ca e bine, merge misto forumul, am auzit ca au fost ceva probleme dar...ce sa facem, tot inainte ...... BAFTA scratch_one-s_head.gif

p.s. sa incerc si un upload:

post-4-1215504915_thumb.gif

merge, functioneaza si upload.

Super fain...ce parere aveti de avatarul asta de mai sus???? cool.gif greeting.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock