Sari la conținut

Aveti probleme la accesarea site-ului TEHNIUM AZI ?

Postări Recomandate

Mai mult, niciun atasament nu se poate descarca. Mesajul de eroare este:

Hopa! Ceva nu a mers bine!

[#10173]

Nu am putut g?si ata?amentul pe care ai ?ncercat s?-l vezi.

Multumesc pentru aceste precizari. Si scuze pentru aparitia acestor probleme.

Am mutat site-ul pe un alt pachet de webhosting cu alte setari si apar mici probleme la incarcarea fisierelor cat si la descarcarea lor.

Am fost nevoit sa reincarc baza de date mysql. Momentan lucrez la remedierea problemelor. Sper sa le definitivez cat mai repede posibil.

Deci, va rog sa nu mai postati momentan nimic. O revin aici cu un mesaj cand se poate relua activitatea pe site.

Probleme sunt mai multe. De exemplu eu nu pot posta nicaieri, vad ca doar aici o pot face. Sau poate asa se doreste de la anumiti utilizatori?

Sfat: setati editorul default sa nu lase spatiul asa de mare intre randuri.

Editare ulterioara: am gresit cu locatia unde nu pot posta. nu pot posta in sectiuniile Tehnium Azi si Produse - proiecte Tehnium Azi

Editat de vijelie02
  • 2 years later...

Zilele trecute au fost ceva probleme la accesarea paginilor tehnium-azi.ro, adica, cel putin din punctul unde accesez eu site-ul (Galati) am observat zilele trecuta ca paginile se incarca mai greu. Dupa cateva intrebari atat la IPS cat si la firma de webhosting, se pare ca au fost ceva probleme pe partea de webhosting datorita numarului maxim de conexiuni simultate permis de 30. Cum hosting-ul expira la 1 noiembrie, intentionez pana atunci sa caut un webhosting shared in Romania mai bun. Daca sunt utilizatori care au ceva recomandari in aceasta privinta (adica au pareri bune despre anumite firme de web hosting), ii rog sa mentioneze lucrul asta in acest topic (numele firmei / site-ului de webhosting).

Pana la un nou webhosting, observ acum ca lucrurile se misca mai bine. Sa vedem pentru cat timp ! Sper cat mai mult deoarece nu as vrea sa schimb chiar luna asta host-ul ca nu e chiar ieftin !!!

Navigare placute in site tuturor!

Acum 2 ore, donpetru a spus:

Zilele trecute au fost ceva probleme la accesarea paginilor tehnium-azi.ro, adica, cel putin din punctul unde accesez eu site-ul (Galati) am observat zilele trecuta ca paginile se incarca mai greu. Dupa cateva intrebari atat la IPS cat si la firma de webhosting, se pare ca au fost ceva probleme pe partea de webhosting datorita numarului maxim de conexiuni simultate permis de 30. Cum hosting-ul expira la 1 noiembrie, intentionez pana atunci sa caut un webhosting shared in Romania mai bun. Daca sunt utilizatori care au ceva recomandari in aceasta privinta (adica au pareri bune despre anumite firme de web hosting), ii rog sa mentioneze lucrul asta in acest topic (numele firmei / site-ului de webhosting).

Pana la un nou webhosting, observ acum ca lucrurile se misca mai bine. Sa vedem pentru cat timp ! Sper cat mai mult deoarece nu as vrea sa schimb chiar luna asta host-ul ca nu e chiar ieftin !!!

Navigare placute in site tuturor!

Eu am accesat site-ul, putin mai greu, dar a mers. Acum totul merge bine la mine.

• Thanks 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock