Sari la conținut

Aveti probleme la accesarea site-ului TEHNIUM AZI ?

releu

Postări Recomandate

Am incercat sa ma autentific iar forumul mi-a afisat o erroare, ceva de genul ca IPS Data base internal error, dar dupa aceea si-a revenit. Cred ca sunt momente cand se afiseaza aceasta eroare, as dori sa stiu daca si la ceilalti utilizatori li s-a intamplat lucru asta, sleep.gif iar daca da, rog adminul sa ia masuri.

P.S. Mi se pare mie sau s-a redus numarul de vizitatori pe forum !!!!!!!!!!!!! angel.gif Care o fi motivul!!!!!!!! Cineva suparat !!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg la ce eroare de referi deoarece nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se afiseze aceasta "eroare". Am sa fac o totusi o verificare pentru orice eventualitate.

Intr-adevar, traficul a mai scazut putin. Sunt zile mai negre, zile mai albe...

Numai bine.

Link spre comentariu

P.S. Mi se pare mie sau s-a redus numarul de vizitatori pe forum !!!!!!!!!!!!! angel.gif Care o fi motivul!!!!!!!! Cineva suparat !!!!!

E foarte frumos afara.

Nu prea sta lumea prin casa.

Bere,mici,strand,fete(ptr. cei neinsurati),etc.

Link spre comentariu

Deoarece am inteles ca sunt ceva probleme la upload fisiere am sa fac aici un post test unde am sa incarc doua fisiere "oarecare". Sa vedem:

Blue_hills.jpg

Imaginea a mers.

Alt fisier:

tonsil_conrad_new.pdf

Si asta a mers.

As dori sa incerce si un utilizator al forumului aceasta operatie.

Multumesc pentru colaborare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock