Sari la conținut

DIFUZOARE BM1605

vio_gl
 Share

Postări Recomandate

SAL TUTURORAM GASIT LA MAGAZINUL MUZICA DIN GALATI UN DIFUZOR D JOASE SI SCRIE PE EL BM1605.ROG DACA STIRE CINEVA CEVA DESPRE ACEST DIFUZOR SA MA LAMUREASC SI PE MINE CA IO NU AM GASIT NIMIC DESPRE EL PE NET.PE SPATELE LUI SCRIE 700W IAR PE MEMBRANA APAR DOUA LITERE B SI MDIFUL ARE CAM 15 INCH.MAR INTERESA DACA SEMERITA CUMPARAT SI MAI ALES DACA ARE CINEVA CARACTERISTICILE LUI CA SA SE POATA CALCULA O INCINTA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ceva ciudat in legatura cu diful asta . BM ar trebui sa insemne Boschmann (BMaudio) dar in orice catalog nu e de gasit ... Lucru asta imi da de gandit . Am vazut un asemenea difuzor pe la 150 lei si am mai vazut pe alte forumuri discutii despre un difuzor asemanator cu descrierea ta , dar si acolo se punea problema parametrilor . Poti sa il cumperi si sa incerci sa ii masori tu cativa parametrii dar daca asta nu e posibil nu il recomand . Puterea de pe el este oricum mult mai mica de 700W si poti in banii lui sa alegi un difuzor cunoscut la care ii gasesti parametri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock