Sari la conținut

Cum decodam telefoanele mobile ?

Postări Recomandate

Am deschis topicul asta deoarece as dori sa aflu de la cei mai initiati in domeniu asta cum se procedeaza sau ce trebuie sa faci ca sa decodezi un telefon mobil ? Ce implica operatia s.a.m.d

Deci, as dori cateva explicati asa pentru incepatori. Nu ma pricep la asa ceva dar cred ca e buna ideea sa adunam intr-un sigur topic aceste notiuni, clasificate, daca se poate in functie de model sau marca de telefon mobil in parte. Daca stiti vreo schema pentru interconectarea mobilului la PC pentru decodare sau program, atunci postati aici.

Deci, astept opinii si rog adminul sa faca acest topic Sticky... daca se poate. angel.gif

first.gif music.gif

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1067-cum-decodam-telefoanele-mobile/
Distribuie pe alte site-uri

• 4 months later...

Salut eu am gasit modalitate de decodare doar pt anumite modele de telefoane. Ex nokia 3410, 3510 si alte modele , panasonic, alcatel etc, probleme ce nu am putut sa gasesc rezolvarea sunt urmatoarele modele de tel nokia 1112, 6300, poate gasiti voi rezolvarea acestor modele.

Programul de decodare pt modelele de telefoane anuntate mai sus este MOBTOOL V3,0 introduci IMEI prin *#06# si vei optine un cod de gen #pw+xxxxxx#

de asemenea este program si pentru resetarea codului de siguranta prin programul MASTER CODE

astept sugestii pt decodarea telefonului nokia 6300 , am si cablu USB, daca este vreun program pt decodare

Va multumesc anticipat

MasterCode.zip

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/1067-cum-decodam-telefoanele-mobile/#findComment-14181
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock