Sari la conținut

Placa TV tuner

SIG

Postări Recomandate

Am o placa TV tuner Winfast TV 2000 XP RM ,pe care nu am folosit-o demult,si incercam sa inregistrez ceva de pela posturile TV ,cu softul Winfast PVR primit.

M-am jucat putin cu reglajul audio dar am observat ca se inregistreaza sunet chiar daca nivelul la recording e coborat la 0.

Am incercat si cu Audacity sa vad ce si cum si am ramas surprins ca si aici inregistrez semnal chiar daca pun la zero nivelul de inregistrare.

Stie cineva daca cumva trebuie sa pun cablul audio in alt slot sau care e explicatia?

Mersi.

post-5-1213516260_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am jucat putin cu reglajul audio dar am observat ca se inregistreaza sunet chiar daca nivelul la recording e coborat la 0.

Ati incercat sa reduceti volumul sunetului si din Windows, nu numai din program ?

Link spre comentariu

In printscreen-ul atasat este cuprins si master-ul audio al windows-ului.

Am pus CD-audio la zero,dupa cum se vede in poza respectiva,si totusi se poate vedea ca apare un semnal la inregistrare ( cel albastru).

Link spre comentariu

Cu Line in nu merge,doar cu CD Audio sau Stereo Mix,dar aici cu nivelul jos de tot,tot se inregistreaza de undeva sunet.

De unde? angry.gif

Poate e dus vre-un cablu audio de la placa TV dincolo de zona de control Volume control?

Link spre comentariu

Si eu am aceeasi tuner si nu am observat aceasta problema. Incercati toate intrarile si spuneti-ne ce iese. Eu nu am incercat la toate, dar pe CD Volume nu imi da nimic la volum minim.

Link spre comentariu

De acolo am inceput sa ma joc cu reglajul la volum.

Asa am observat ca ,desi dau un volum normal sau chiar mai mic ptr. inregistrare,la redare sunetul nu are volum mare dar totusi suna distorsionat,de parca e prea mare semnalul din preamplif.

Apoi am facut niste teste cu Audacity.

Ciudat.

Mai studiez ceva setari.

Eventual mai descarc un soft de captura TV,Stiti unul bunicel?

Mersi.

post-5-1213551237_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ce linie de inregistrare folositi? Daca Stereo Mix, sau Line Volume, va recomand sa intrati in Volume Control si sa inchideti iesirea CD Volume. De asemenea, lasati deschisa doar intrarea pe care o folositi. Stereo Mix este o linie de intrare care poate combina iesirile. Si eu am patit acelasi lucru si asa s-a rezolvat. Daca dati volumul boxelor la maxim, se vor auzi niste interferente, care vor disparea in mare parte prin inchiderea CD Volume.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock