Sari la conținut

Filmat fara miscari suplimetare

adry

Postări Recomandate

Cum faceti voi sa filmati cu cat mai putine "tremuraturi"? La camera mea am DIS (Digital Image Stabilizator) si pot fece stabilizarea miscarii pre computer, dar tot parca nu e de ajuns. Eu filmez si in conditii cam...Am filmat odata 3 ore la o temperatura de -7 grade sau mai filmez in masina, dar la filmarea normala, uneori sunt putin agitat si filmul iese cam tremurat. Nu stiti vreo metoda sa elimin acest lucru?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum e cu DIS-ul dar cu Super SteadyShot-ul pot sa-ti spun ca am stranutat cu camera in mana si la redare de abia s-a miscat nitel imaginea.

Tremuratul mainii nici nu se pune problema sa ma afecteze.

Ptr. camere profesionale cred ca este ceva tija speciala care se propteste in abdomen,dar nu e ptr. tremurat ci e ptr. ca iti oboseste mana cu ditamai camera in mana.

Link spre comentariu

Eu prefer camerele profesionale prin faptul ca sunt foarte grele si le mai poti sprijini, dar cu camera mea de 500g, ce sa fac? Abia o simt in mana, da sa o fac sa nu tremure.

Link spre comentariu

Cum faceti voi sa filmati cu cat mai putine "tremuraturi"? La camera mea am DIS (Digital Image Stabilizator) si pot fece stabilizarea miscarii pre computer, dar tot parca nu e de ajuns. Eu filmez si in conditii cam...Am filmat odata 3 ore la o temperatura de -7 grade sau mai filmez in masina, dar la filmarea normala, uneori sunt putin agitat si filmul iese cam tremurat. Nu stiti vreo metoda sa elimin acest lucru?

Si eu sunt in aceeasi situatie si ma gandeam sa fac un steadicam ceva de genu:

http://www.hc96.de/index.php?option=com_co...9&Itemid=42

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock