Sari la conținut

amplificator electromures 2x75

vio_gl

Postări Recomandate

am achizitionat din talcioc un amplif pe tranzistoare cu traf original si lam probat.un canal merge dar nu mi place sunetul reprodus respectiv basul e scurt si slab iar inaltele sunt sterse.as vrea sa stiu daca are cineva o schema a acestui amplif si as vrea sa -l fac sa se auda ceva mai bine finalii sunt bu80x/7 iar de datasheetul lor nici nu dau shi nici de schema

help plssss

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bu80x/7, sigur ai scris bine ? Nu cumva sunt BD80X ?

Partea de amplificare a acestui amplificator din cate imi aduc aminte a fost reprodusa in topicul "Scheme de amplificatoare audio". Acum, nu stiu, te intereseaza partea de amplificare sau schema completa de service a produsului ?

Link spre comentariu

am aflat si seria amplificatorului care este AS75202.acum as vrea sa vad si schema lui de service sau daca ma lamureste si pe mine care e teraba cu filtru ala de joase

Link spre comentariu

am aflat si seria amplificatorului care este AS75202.acum as vrea sa vad si schema lui de service sau daca ma lamureste si pe mine care e teraba cu filtru ala de joase

Din pacate nu am avut ocazia niciodata sa repar acest amplificator. Referitor la rolul filtrului de joase, nu prea pot sa-ti spun nimic pana nu vad schema completa de service a produsului. Am gasit doar partea de amplificare a acestui amplificator. Chiar acum, ma gandesc sa atasez un post in topicul "Scheme de amplificatoare audio", cu diferite scheme de amplificatoare audio de productie indigena.

Link spre comentariu

pai ar fi bn daca as gasi schema de amplif adica aia de service si as mai vrea sa stiu daca se mai pot face ceva imbunatatiri ca se aude oribil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock