Sari la conținut

Cum curat registrii Windows-ului ?

titi

Postări Recomandate

Dl.titi, sa punem putin in ordine indicatiile care v-au fost date mai sus.

In acest moment aveti instalat Office ? Daca da, va recomand sa-l dezinstalati si sa anulati sau sa dezactivati optiunea System Restore, asa cum v-a spus dl.miron1947 mai sus.

Dupa aceea, tastati regedit si:

"HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Office si delete.

HKEY-LOCAL-MACHINE-Software-Microsoft-Office si delete".

Dupa ce ati facut lucru asta intrati in Program Files, unde ati instalat Office-ul initial si stergeti folderul cu Office-ul (daca mai exista). Apoi faceti un restart la calculator si as dori sa ne spuneti daca, dupa cele facute mai sus, in ordinea expusa, mai apare fereastra de Office.

Astept raspunsul dvs.

P.S. Daca nu mai apare fereastra cu instalarea Office atunci incercati sa instalati Office-ul din nou dand un singur click pe "iconita" de instalare. Cred ca la dvs. a aparut acesta eroare din cauza ca, cand ati vrut sa instalati Office-ul, ati dat, din greseala, dublu click, activand doua procese in paralel de instalare. Cum v-ati folosit doar de un singur proces atunci celalalt, chiar daca l-ati anulat intre timp, s-ar putea sa fi scris registri windows-ului.

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dl.titi, sa punem putin in ordine indicatiile care v-au fost date mai sus.

In acest moment aveti instalat Office ? Daca da, va recomand sa-l dezinstalati si sa anulati sau sa dezactivati optiunea System Restore, asa cum v-a spus dl.miron1947 mai sus.

Dupa aceea, tastati regedit si:

"HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Office si delete.

HKEY-LOCAL-MACHINE-Software-Microsoft-Office si delete".

Dupa ce ati facut lucru asta intrati in Program Files, unde ati instalat Office-ul initial si stergeti folderul cu Office-ul (daca mai exista). Apoi faceti un restart la calculator si as dori sa ne spuneti daca, dupa cele facute mai sus, in ordinea expusa, mai apare fereastra de Office.

Astept raspunsul dvs.

P.S. Daca nu mai apare fereastra cu instalarea Office atunci incercati sa instalati Office-ul din nou dand un singur click pe "iconita" de instalare. Cred ca la dvs. a aparut acesta eroare din cauza ca, cand ati vrut sa instalati Office-ul, ati dat, din greseala, dublu click, activand doua procese in paralel de instalare. Cum v-ati folosit doar de un singur proces atunci celalalt, chiar daca l-ati anulat intre timp, s-ar putea sa fi scris registri windows-ului.

Numai bine

OK, cand ajung acasa incerc sa repet operatiile in ordinea de mai sus.

Sper sa reusesc si scap de fereastra aia...

Apropo, poate sa fie de la pachetul Office, adica sa aiba ceva si sa faca chestia asta, ca dublu click la instalare nu cred ca am dat ?????????????/

Link spre comentariu

Posibil sa fie de vina si pachetul Office pe care l-ati instalat dar nu prea cred. Incercati dupa dezinstalarea programului sa rulati un program de curatat registri "bun" si "verificat", asta ca sa nu aveti surprize dupa aceea cu functionarea sistemului. Dupa curatare reinstalati pachetul Office avand grija sa nu dati de doua ori dublu click pe executabil.

Link spre comentariu

multumesc tuturor, am repetat de data asta pasi spusi de donpetru si in plus, am tastat in execute: msconfig si a debifat la servicii tot ce tine de microsoft Office (inainte nu intrasem in tabul asta doar la start-up). Am dat apoi restart, am reinstalat Office-ul si acum, dupa restart, nu mai apare nici o fereastra

mersi si dator tuturor celor implicati cu o cinste. cheers.gif :cool:

TRAIASCA FORUMUL. first.gif

Link spre comentariu

Pentru TITI

Problema acelei ferestre de instalare OFFICE nu se rezolva din meniul de start , nici din msconfig,nici din fereastra ce apare CTRL+ALT+DEL, nici din System restore . CD -ul a fost instalat pe alt calcualtor? Merge ? Fenomenul se poate intampla dintr-o mica defectiune CD.

Chiar daca se instaleaza , ramane cu ceva sechela. La dezinstalare nu face 'fite'?Chiar al stergerea manuala a tuturor ramasitelor in registrii ramane ceva ce nu reusesti as gasesti. Personal am avut probelme cu PINACLE. Versiune mai veche nu facea captura,cu toata instalarea corecta. Se dezinstala rapid ,am sters totate ramasitele manual ,doua fisiere mici nu am putut . Dar versiune mai noua nu se putea instala corect, facea ceva similar ce face OFFICE-ul dumitale ,din cauza unor ramasite negasite si probabil a acelor fisiere nesterse ale predecesorului sau. Totul am rezolvat doar cu refacerea noii instalatii Windows. Am erzolvat-o in 5 minute datorita BACK-UP -ului rezerva. Am facut un Quick format cu 'partition magic', boot-abil de pe CD ,apoi cu ACRONIS am refacut BACKUP -ul Windows si instalat PINACLE nou si merge.

Link spre comentariu

Mersi de indicatii tuskaghe dar intre timp am mai butonat PC-ul acasa si am mai aflat un secret. Va spun asta pentru ca iar dupa ce am deschis calculatorul (cred ca a doua oara) iar apare fereastra aia sa instalez Office. Credeam ca am rezolvat cu cele spuse pana acum dar cum nu am avut timp sa postez (de abia azi mi-a tras iara net) si am zis sa incerc inca ceva iar rezultatul de data asta a fost =SUCCES.

O sa ma intrebati ce am facut ? Office-ul era imagine si deschis cu PowerISO. Am dat unmount image pentru kitul de Office, fara sa umblu in HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Office si HKEY-LOCAL-MACHINE-Software-Microsoft-Office, iar dupa restart nu a mai aparut fereastra sa instalez sau sa dezinstalez OFFICE. Acum, va intreb, pentru ca nu ma pricep mai bine, ce proces Windows putea sa faca autorun la imaginea CD a kitului de Office ce aparea pe ecran ? Ceva idei. Cu stergerea registrilor se pare ca nu am rezolvat (tinea doar un restart!!!!!!!!). dash1.gif crying.gif

multumesc tutoror pentur implicare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock