Sari la conținut

Electrotehnica

Diverse discutii din electrotehnica, incepand de la constructia si functionarea aparatele si motoarelor electrice, alimentarea acestora si pana la diverse aparataje si echipamente folosite in diverse domenii de activitate (aparate medicale, electrocasnice, aparate de masura)

Forumuri

 1. Electronice si Electrocasnice

  Televizoare, frigidere, mixere, masini de spalat, cuptoare cu microunde, aragaze si alte electrocasnice (depanare, functionare, constructie, documentatie).

  2.4k
  postări
 2. Aparate si motoare electrice

  Contactoare, relee, flexuri, motoare de curent continuu, motoare asincrone si sincrone (regimuri de functionare, depanare, constructie etc).

  501
  postări
 3. Aparate de masura si control

  Discutii despre aparatele noastre de masura si control.

  2.2k
  postări
 4. Senzori si traductoare

  Aici se pot deschide discutii despre senzori si traductoare (ex. senzori de fum, de nivel, de apa, proximitate etc.).

  206
  postări
 5. Tehnica medical?

  Discu?ii despre aparatura medicala (constructie, functionare, depanare).

  25
  postări
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock