Sari la conținut

Surse de alimentare sau de energie

Discutii despre proiectarea, depanarea si constructia surselor de alimentare si cum putem sa utilizam alte forme de energie: solare, eoliene si nu numai.

Forumuri

 1. Transformatoare, acumulatori si generatoare electrice

  O sectiune special pentru cei care vor sa cunoasca proiectarea, constructia, functionarea sau bobinarea transformatoarelor si generatoarele electrice de orice tip si putere.

  1.239
  postări
 2. Surse de alimentare in comutatie (SMPS, Invertoare de sudura)

  Invertoare, choppere, SMPS, convertizoare statice de frecventa si alte surse de alimentare in comutatie (constructie, functionare, depanare).

  4.740
  postări
 3. Surse reglabile, redresoare, convertoare, incarcatoare si stabilizatoare

  Diverse alimentatoare cu tensiunea de iesire reglabila, incarcatoare acumulatori, stabilizatoare liniare sau in comutatie...

  5.249
  postări
 4. Surse de energie alternativa

  Discutii despre cum sa utilizam alte forme de energie: solare, eoliene si nu numai.

  638
  postări
 5. UPS si Grupuri electrogene (fixe si mobile)

  O sectiune dedicata grupurilor electrogene, modului de functionare a lor, inclusiv partea motorului termic si alte circuite electrice adiacente lor.

  141
  postări
 6. Surse de lumina

  Leduri, becuri, lampii flourescente etc

  172
  postări
×

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.