Jump to content

amplificator auto 70 w

Sign in to follow this  

1 Screenshot

About This File

amplificator auto mono 70 w
User Feedback

Recommended Comments

este foarte tare ampu asta ...merita sa al ancercati :derisive: chiar daca finalu e cam scump :bigboss:

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Sa lamurim niste aspecte: acesta este un amplificator de 25W / 4 Ohmi in punte cu distorsiuni care se incadreaza in norma Hi-Fi. Poate urca si pana la 30...35W dar distorsiunile ating THD=10% (tineti cont, deja cand se trece de 2..3% distorsiunile devin perceptibile). Amplificatorul lucreaza in clasa B si comuta in clasa H cand puterea debitata de amplificator trece de 0,5 Pn.

Apoi, un alt aspect care nu este precizat in datasheet-ului produsului, e faptul ca acei 70W nu sunt calculati corect, se utilizeaza in calcul valoarea varf-la-varf a tensiunii de iesire, lucru neacceptabil si fara fundament practic real. E ca si cum nu am spune ca avem 230V la priza, ci 1,41* 2 * 230 si apoi inmultim cu valoarea curentului. Asemanator au procedat si producatorii circuitului integrat, pentru ca prezentarea produsului sa fie mai pompoasa si sa atraga clienti. Totusi, niciodata nu am inteles de ce unele firme care comercializeaza kituri nu spun lucrurilor pe nume.

 

Va trebuie un radiator capabil sa disipe aprox. 20W sau cu o rezistenta termica de cel mult 1,5...2 K/W.

 

Numai Bine

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.