Jump to content

1 Screenshot

About This File

Un articol din noiembrie 1980 cu o schema de amplificator audio binecunoscuta.
User Feedback

Recommended Comments

Regula cu posturile e o prostie ... nu toti suntem genii care sa inventam cate un montaj iar daca reproduci un articol strain trebuie sa ai drepturi ... nu?

Deci revin ... e o prostie repetata de pe site-urile cu torente sau mai stiu eu de pe unde.

Duce la disconfort pentru utilizatorul acestui site si orice disconfort face utilizatorii sa revina mai greu .... REVENIM PE ACEST SITE DEOARECE FORUMURILE DE ELECTRONICA SI DIY DIN ROMANIA SUNT MOARTE.

 

De fapt cred ca administratorii au uitat scopul initial al acestor site-uri : ACCESUL MAI USOR LA INFORMATIE.

 

Prin urmare solicit scoatere acestei reguli si facilitarea accesului la informatie, cu atat mai mult ca fisierele nu sunt publicate de Tehnium.

 

Cu stima,

 

Marian Birladeanu (amator electronist)

  • Like 1

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

E buna observatia lui MB. Si eu cred ca nu are nici o valoare conditia "Trebuie sa aveti minim 5 posturi in forum ca sa descarcati un fisier. Daca doriti sa descarcati mai multe fisiere, atunci pentru fiecare fisier descarcat trebuie sa aveti minim un post sau un mesaj in forum".

 

 

Oricum, pentru mine nu-i nici o problema, poate fi cu sau fara conditia de mai sus, dar n-ar fi mare lucru ca aceasta conditie sa dispara. Nu cred ca e chiar asa de productiva. Am observat conditii asemanatoare pe mai multe site-uri de acelasi gen si cred ca nu este mai mult decat un fel de "trend".

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Regula cu min. 5 posturi a fost introdusa in forum in primul rand din cauza ca am vrut ca noi utilizatori sa aduca un plus de valoare forumului prin continut util si nicidecum sa descarce toate proiectele prezentate pe acest site intr-o singura zi si sa se faca nevazuti dupa aceea. Apoi, descarcarea "in avalansa" a continutului de pe acest web site, suprasolicita contul de webhosting, punand astfel in dificultate accesarea corecta a site-ului de ceilalti utilizatori, care se rezuma doar sa posteze in forum sau sa citeasca un articol. Cand site-ul web va avea un server dedicat si banda cu duimul, atunci voi lasa regula cu minim 5 posturi pentru a accesa rubrica Downloads si voi scoate regula: pentru fiecare fisier descarcat trebuie sa aveti minim un post sau un mesaj in forum. Dar pana atunci mai este, e si o chestiune financiara la mijloc, chestiune pe care nu o poate intelege un utilizator care nu a administrat niciodata un website.

Sper ca m-am facut suficient de inteles si bineinteles, iar prin spusele de mai sus, sper sa gasesc intelegere din partea voastra.

 

Numai Bine

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

@ roxtaz SUBSCRIU !!!

 

@ donpetru

"Sper ca m-am facut suficient de inteles si bineinteles, iar prin spusele de mai sus, sper sa gasesc intelegere din partea voastra."

 

Da, v-ati facut superinteles.

Singura mea problema e ca, de ce accesez un site pe care NU pot vedea niciun montaj ???

Ce utilitate are acest site pentru electronistii amatori incepatori ?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.