Sari la conținut

pelikanu

Members
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

pelikanu a câștigat ziua ultima dată pe August 5 2017

pelikanu a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Fields

  • Oras
    Iași

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pelikanu's Achievements

Membru

Membru (1/6)

3

Reputație Comunitate

  1. Aceasta este cea mai complexa schema intalnita de mine. Parca ma gadila un pitic sa o construiesc, imi cam dau de gandit insa valorile acelea "TBD". Este un amplificator cascod complementar dezvoltat de Malcolm John Hawksford prin anii 90. Opinii?
  2. Exista multi factori ce pot afecta caracteristicile unui transformator, printre care si prelucrarea mecanica si intr-adevar, daca vorbim despre transformatoare mofturoase, nu pot recomanda nici macar desfacerea lor. Pornind totusi de la premisa ca exista un transformator ruginit ce trebuie cumva cosmetizat, consider ca recomandarile mele sunt de bun simt. Trecand de la credinte la sfanta teorie, am atasat un fisier ce trateaza subiectul. Tehnologia_de_Fabricare_a_Miezului_Ferom.pdf
  3. Solutia mea incepe cu o perie de sarma si continua cu o perie rotativa pentru slefuit (cu smirghel). Dupa ce scap de rugina, tratez totul cu vopsea electroizolanta, de genul: https://www.proiectcasa.ro/produse/vopsea-spray-electroizolant-profiral-sez-551b Cred ca o solutie ce merita incercata este deruginol + spalare + vopsea electroizolanta.
  4. @donpetru Vreau si eu un set de cablaje pentru A350. Am ajuns la spartul targului, stiu. Multumesc
  5. Ce transformatoare ati folosit?
  6. Imi puteti va rog trimite fisierele eagle cu care ati lucrat pentru a construi PCB-ul amplificatorului "Luxman v3 300W Hi-Fi Audio Amplifier with thermal track BJT"? Vreau sa fac PCB-urile folosind metoda CNC, insa pentru acest lucru imi sunt necesare fisierele .brd generate de Eagle Multumesc
  7. Donpetru, va rog atasati din nou aceasta versiune, nu pot descarca fisierul .pdf. Multumesc,
  8. Felicitari donpetru. Nu voi construi acest amplificator - puterea este prea mare pentru mine. Va felicit insa pentru perseverenta si deschiderea cu care impartasiti aceste scheme .. cu niste necunoscuti pana la urma. Multumesc.
  9. Salut. Nu, software-ul nu este suportat de router-ul tau. Trebuie sa gasesti o alta metoda.
  10. http://www.okazii.ro/supraveghere-copii/baby-monitor/wanscam-camera-ip-wireless-wifi-cu-infrarosu-pentru-supraveghere-camera-copil-case-curte-cea-mai-ieftina-a120931785 Nu mai ai nevoie de o tableta in acest caz. Montezi doar camera video wi-fi pe masinuta cu telecomanda (sau o integrezi in carcasa daca ai suficient loc). Semnalul video va ajunge pe calculator, iar masinuta va fi ghidata cu telecomanda.
  11. Daca ai un router ce suporta DD-WRT, poti afla din log-urile router-ului cantitatea de informatie ce a plecat/venit in ziua respectiva. De exemplu: Varianta cu "history" .. e fix vax. Am fost si eu in situatia copilului tau, am rezolvat problema cu "history" folosind un LiveCD cu SLAX pentru a ma conecta pe internet. Asa nu ramanea nici o urma, nici macar nu aparea ca a fost pornit computerul.
  12. O camera video wi-fi montata pe o masinuta cu telecomanda cred ca ar face de minune treaba asta. http://flyingtek.en.made-in-china.com/productimage/SMFxnsCVwwcH-2f0j00nshtZEgFbfoH/China-WiFi-M-JPEG-Video-Cube-Wireless-IP-Camera-FM-011B-WAR-.html
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock