Sari la conținut

Schema si depanare TV Amstrad 14TX SILVER--11AK36


spark

Postări Recomandate

OK Cristi , multam pentru link .Sasiul 11AK36 este folosit la mai multe branduri  TV (exemplu este vestel 1465-11ak36_nu stiam)

Nu dau de capat cu verticala , am schimbat ci-ul (tda8174) condensatorii , tesiuni in regula dar verticala este inchisa (dunga pe mijloc) . Cred ca il arunc la gunoi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumiri DonPetru pentru schema

Am verificat numai  ""ograda lui tda8174"" , am citeva zile libere si am sa ma apuc serios de treaba , inclusiv citeva trasee . Nu am experienta mare , ma duceam si ajutam un prieten care avea un atelier de reparatii , eram    "" indragostit""     de tv-urile  telefunken ,nordmandee , saba etc

multumiri__o seara buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BUNA la sasui 11ak36 ai si varianta care est ??? ai mailul meu privat si til trimit de acolo .  !!!  Eu nu cer bani pe documentatie !!! dela nimeni  mail mihaiandrei@yahoo.com


BUNA la sasui 11ak36 ai si varianta care est ??? ai mailul meu privat si til trimit de acolo .  !!!  Eu nu cer bani pe documentatie !!! dela nimeni  mail mihaiandrei@yahoo.com

 cu cine se poate lu legatura delogare !!! Buna ziua am incercat de foarte multe ori si nu ma pot loga dece ???  . doresc a ajuta pe cineva sa pot da o schema si nu pot !!!  
rohatinmihai@yahoo.com  . Verificare securitate ESTE FOARTE GREOAIE PAREREA MEA E ! O SINGURA CASUTA  . NU DOUA SAU TREI dece ???  ASTA E UN EXEMPLU (Care este cuvantul numarul patru a acestei intrebari ? )TREBUIE SA PIERD TIMP SI SA GHICESC CARE ESTE NU TOTI POT FI si cu logica deasta e foarte greoi intrarea si logarea ASTA IMI APARE MEREU !!! si cu HOPA ETC . pentru a ma putea loga defiecare data pierd foarte mult timp !!! 30/50 MINUTE DECE ??? . este foarte stufoasa .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@mihaiandrei, daca aveti probleme cu accesare forumului deschideti un subiect separat aici:

http://www.tehnium-azi.ro/forum/29-sugestii-%C5%9Fi-reclama%C5%A3ii/

unde explicati punctual ce anume va deranjeaza ?? Mai sus observ ca faceti referire la pasii care trebuie urmati ca sa va inregistrati in forum dar si la autentificarea in sine. Detaliati aceste aspecte intr-un topic separat deschis in sectiunea (legatura web) mentionata mai sus.

 

Editare ulterioara: Si scrieti mai citet, va rog!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock