Sari la conținut

ANUNT IMPORTANT


donpetru

Postări Recomandate

Avand in vedere activitatea unor utilizatori inregistrati in forum - unii dintre ei au folosit chiar adrese de e-mail random generate de anumite website-uri - ca drept urmare, incepand de anul asta:

 

- se vor sterge toate conturile de utilizator care au zero postari (voi anunta printr-un mesaj prin e-mail cum puteti sa va salvati contul cu 0 postari);

- voi schimba procedura de inregistrare in forum fara validare prin e-mail;

- si inca cateva noutati pentru a limita accesul unor persoane frustrate, care nu stiu cum ii mai lasa D-zeu sa traiasca pe lumea asta.

 

Deci, urmariti mesageria personala a adresei de email cu care v-ati inregistrat pentru a afla procedura detaliata care se va aplica incepand cu o anumita data. Cei care si-au modificat adresa de e-mail cu scopul lor, de a nu primi informatii din partea site-ului, vor avea conturile sterse fara nicio notificare prealabila deoarece sistemul trimite e-mailuri la adrese invalide si ma informeaza de asta.

 

Daca aveti pareri/obiectii vis-a-vis de aceasta actiune se pot exprima in acest forum.

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu ma consider inca un cititor si nu un postac. In general raspund la intrebari punctuale si nu ma bag in vorba asa neintrebat. Poate ca nu este "productiv" si nu vreti numai cititori, poate ca trebuie sa fiu exclus, nu stiu, voi decideti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu as zice ca sunt PRO sau CONTRA, dar inteleg atitudinea admin-ului. Adica, la urma urmei, toti utilizatori din forum trebuie sa stie cu cine sta de vorba cat de cat si nu e drept ca anumiti useri care stim cine sunt in viata reala de zi cu zi sa fie atacati pe la spate folosind niste pseudonime din forum. Da, mi se pare corect. Daca esti tare la injuraturi: tell me who are you? Nu stiu daca odata spui cine esti, cu adresa si nr. de telefon, mai ai curaj sa arunci flame-uri pe net, cred ca vei fi mai cumpatat pentru ca te poti trezi la tribunal cu o citatie in care, nu se va sfarsi cu parnaie, dar se poate sfarsii cu plata unor daune morale, chia si 5000lei, nu este cine stie ce pentru uni dar pentru majoritatea o sa-i usture buzunarul iar cand trancanesc pe net la adresa unuia dintre utilizatori, se vor gandi de doua ori inainte daca e bine sa ataci omul sau mai bine ideile lui.

Cum am spus, mi se pare justificata atitudinea administratorului, dar sa vedem cum va fi pusa in aplicare !!!  :scratchchin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, masura care o voi lua nu este numai a proteja atacurile la persoana mea ci si a aduce la un nivel asazis normal de comunicare anumite discutii dintre utilizatori si chiar a proteja utilizatorii de atacuri la persoana care se pot naste in diverse subiecte ale forumului in mod special. Istoria a demonstrat asta de nenumarate ori si se pare ca este o chestiune generala intalnita mai mult sau mai putin pe multe forumuri din Romania.

 

In al doilea rand, utilizatori care sunt cititori si au 0 postari vor trebui sa se prezinte intr-un forum dedicat (o asazisa carte de vizita a utilizatorilor acestui siteweb) si sa-si completeze profilul de utilizator cu informatiile pe care le voi solicita la momentul respectiv cand voi demara actiunea descrisa la inceputul acestui topic. Bineinteles ca utilizatori cu 0 sau mai multe postari care nu se vor conforma vor avea conturile sterse iar informatiile suplimentare necesare in profil, in afara de nume - prenume, vor fi strict private, deci vor fi vizibile doar utilizatorului in cauza si administratorului. 

 

Oricum, ceea ce am mentionat mai sus si nu numai, le voi preciza si intr-un mesaj trimis pe e-mail tuturor utilizatorilor. Cand voi trimite acest mesaj, in acest moment nu pot sa ma pronunt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock