Sari la conținut

Poză

Review MP100.v3

- - - - - recenzie amplificator audio mp100

  • Conecteaza-te daca doresti sa raspunzi
16 răspunsuri în acest subiect

#16
prog

prog

    Premium User

  • Tehnium Azi
  • 368 postari

Am vazut comentariu lu @donpetru cu diferenta intre THD intrare si iesire - nu am comentat nimic sa nu fiu luat la bani marunti  - dar dl. zamfir, vanzand comentariu dvs. va dau dreptate. De ce? Sa explic: orice generator de semnal are propriul sau THD si nu e corect sa facem comparatie intre performante atat timp cat nu stim exact performanta generatorului de semnal... inclusiv THD.

dl. @donpetru, a atins un punct de vedere, zic eu, care nu prea a fost mentionat aproape deloc pe diyaudio. com si alte website-uri asemenea. Intial, vazand exprimarea admin-ului, am avut ceva retineri, dar vazand comentariu dvs, dl. zamfir, mi-ati confirmat parerea initiala. Asa e,,, eu nu pot compara doua teste pe doua amplificatoare in cazul cand folosesc doua generatoare de semnal diferite care pot da pe intrarea amplificatorului un alt nivel de THD pe acelasi nivel de semnal Vpp. E bine spus. Nota 10 pe dl. zamfir.   :cool3: si pt. admin.


Editat de prog, 20 ianuarie 2018 - 11:21 .


#17
donpetru

donpetru

    Administrators

  • Root Admin
  • 7.073 postari
  • Resedinta:Galati

In partea doua video cu masurarea THD am avut aceasta afirmatie, cu acea diferenta dintre THD iesire si THD intrare, este doar un punct de vedere care nu ma astept sa fie acceptat global dar, daca privim lucrurile cat se poate de logic si practic deopotriva, eu cred ca ar trebui facuta o asemenea diferenta.Also tagged with one or more of these keywords: recenzie, amplificator, audio, mp100

0 utilizatori citesc acest topic

0 utilizatori, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc