Sari la conținut

AV400v3 - amplificator audio Hi-Fi de 400W - 4 Ohm


donpetru

Postări Recomandate

AV400v3 l-am finalizat de testat. Am facut si un material video cu testarea noului v3 - clic aici:

Astazi a venit si oferta de pret pentru realizarea unor cablaje de fabrica. E vorba de aceeasi fabrica cu care am mai lucrat si la celelalte proiecte.

Avand in vedere ca cablajul lui v3 e putin mai mare decat v2, ma asteptam ca si pretul per bucata sa fie putin mai mare ca in cazul lui v2.

AV400v3.png

 

Dintre caracteristicile AV400v3 mentionez mai jos pe cele mai importante:

- impedanta de iesire minim adminsa - 4 Ohm;

- configuratie complet simetrica cu etaj de tip triplet pe iesire;

- clasa de functionare: AB;

- randamentul de functionare: aprox. 70%;

- factorul de utilizare a tensiunii de alimentare aprox. 87%;

- protectie la scurtcircuit pe iesire prin limitarea curentului prin tranzistoarele finale;

- posibilitatea reglarii tensiunii de offset si a limitarii curentului pe fiecare alternata in parte;

- distorsiuni armonice THD totale reduse (tipic 0,02% la Pnom pe 4 Ohm);

- valoarea de crestere a tensiunii de iesire in sarcina minim admisa de amplificator (15...20V/us masurat) la cea mai mare tensiune de alimentare recomandata (a nu se confunda cu SlewRate-ul care este aproape de doua ori mai mare);

- plaja relativ mare de alimentare in c.c.: +/-40Vdc....+/-80Vdc (suporta si mai mult de +/-80Vdc, chiar si un +/-85Vdc daca folosim un radiator pentru racirea finalilor adecvat si impedante de 8 Ohm);

- un sunet impecabil.

 

Pana in acest moment s-au adunat 32 de comenzi ferme. Cred ca o sa mai adaug eu 8 bucati ca sa facem un rotund 40 sau poate o sa comand 50 de bucati, mai ma gandesc, asta in functie si de bani care se strang pana luni-marti saptamana viitoare cand ma gandesc sa lansez efectiv comanda.

 

Pretul unui PCB AV400v3 este de 34lei / bucata + transport de la mine la voi (cu FanCurier se mai adauga 24lei).

Daca dau drumul la comanda lunea care vine, pana la sfarsitul lunii ar trebui sa soseasca cablajele si in jurul lui 1 Decembrie 2017 sa le aveti.

 

PROIECTUL IN FORMAT PDF contine urmatoarele "capitole":

1. AV400v3 - Coperta
2. AV400v3 - Schema electronica v3.1 si 3.2
3. AV400v3 - Lista de componente electronice
4. AV400v3 - Indicatii pentru punerea in functiune a amplificatorului
5. AV400v3 - PCB All Layers
6. AV400 v3 - PCB Copper Bottom
7. AV400 v3 - Drill Info

 

DOCUMENTATIA ESTE DISPONIBILA PENTRU VANZARE (in limba romana, momentan) SI VA FI VALABILA SI IN LIMBA ENGLEZA CAT DE CURAND POSIBIL (deci, sunt doua PDF-uri diferite).

 

Proiectul sau documentatia in format PDF costa 10 Euro. 

Cei care au platit cablajele in avans vor avea documentatia gratis.

-------- INTREBATI DESPRE COSTURILE DE LIVRARE INAINTE DE A CUMPARA PRIN PAY-PAL -----------

ATENTIE!!! 
1. Faptul ca ati cumparat proiectul in format PDF nu va da dreptul sa produceti in serie acest amplificator (personalizand cablajul imprimat). Deci, nu aveti dreptul asta. Ca sa faceti asta trebuie sa achizitionati o asazisa "licenta de productie" a carui pret este cu totul altul. Daca in decursul timpului - vom vedea - se va cumpara licenta de productie, documentatia amplificatorului in format PDF va fi retrasa de la vanzare. Oricum, sunt constient ca sansele sa ajungem acolo sunt mici, dar le-am mentionat pentru orice eventualitate.

2. Topicul acesta nu va fi pentru suport tehnic ci doar pentru diverse nelamuriri in ceea ce priveste cumpararea produsului si cateva intrebari izolate care nu conduc la postarea de imagini cu schema amplificatorului s.a.m.d (lucru valabil in special pentru cumparatori). Totusi, puteti intreba aici daca e bun un radiator nu stiu care sau cum se prinde kitul electronic de radiator, dar nu aveti voie sa postati fragmente din documentatie.

3. Suportul tehnic complet va fi disponibil prin adresa de e-mail a site-ului web: www.tehnium-azi.ro, respectiv: tehnium [dot] gmail [@] gmail [dot] com sau prin mesageria privata a site-ului.

 

IMPORTANT!!! Cateva cablaje de fabrica, cand vor veni, se pot vinde intr-o forma "dezasamblata" sau "semiasamblata". Intrebati la adresa de e-mail a redactiei tehnium azi si ar fi pacat sa nu profitati de ocazie - adica, decat sa faceti comanda dupa alte piese, nu ar fi rau ca in aceeasi comanda sa aveti aproape sau chiar tot ce va trebuie.

 

Asadar, nu ratati ocazia sa achitati in avans cablaje de fabrica pentru a avea documentatia gratis. In acest sens e sufcient  sa mentionati cantitatea de PCB-uri dorita aici urmand sa va adaug in conversatia privata deschisa cu utilizatorii care deja s-au abonat la cablaje (acest lucru se poate face doar saptamana asta pana la 5...6 noiembrie 2017). Ulterior, in ani care vor mai urma, daca vor mai fi cereri, pot lansa si alte comenzi de fabrica dar pana atunci mai e, acum sa ducem la bun sfarsit prima comanda.

 

Daca mai aveti intrebari vis-a-vis de cele spuse in acest topic, va rog sa le adresati aici.

Tot aici se pot atasa/posta imagini cu amplificatoarele realizate avand la baza acest kit si chiar se pot adresa intrebari de conectare/cablare.

 

Numai bine 

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In tot pachetul acesta: AV400v3 si DP0257v2 lipseste o sursa in comutatie de la 230V la 2x80V(1500W). Asta ar fi cireasa de pe tort. Vine mosu pe 24 decembrie cu un proiect?  :yes: 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana in acest moment au achitat in avans cablajele urmatorii utilizatorii: @niksound, @leo_electro, @k-nix, @vijelie02, @hixpp02 si @Outtek 

Nu a achitat cablajele in avans utilizatorul @Koaakka (va reamintesc ca daca nu faceti lucrul asta pana luni cel tarziu, saptamana viitoare, la suma calculata in conversatia privata va trebui sa mai adaugati 10Euro documentatia pdf AV400v3).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi a achitat in avans cablajele si utilizatorul @Koaakka. Intre timp am lansat comanda de PCB-uri Av400v3. Au ramas, la o socoteala rapida, 18 bucati disponibile pentru vanzare care se mai pot achita in avans doar saptamana asta ca sa primiti documentatia gratuit. In acest sens, lasati un mesaj aici cu cantitatea dorita si dupa aceea o sa va adaug in conversatia privata deschisa cu ceilalti utilizatori mentionati in acest topic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock