Sari la conținut

bormasina cu acumulatori AEG


marius2

Postări Recomandate

buna seara. am o bormasina AEG 12 V ni cd si am inlocuit electromotorul cu unul de 14.4 V. rog daca stie cineva, daca cumpar acumulatori noi, de 14.4 V, s-or potrivi la prinderea pe sina bormasinii, adica felul de conectare electrica si mecanica o fi la fel ? din foto nu se prea distinge...si nu as dori sa dau banii degeaba. nu sunt deloc ieftini...astept raspuns, multumesc.

Editat de marius2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa calculati spatiu disponibil in compartimetul de acumulatori a bormasinii. Spre exemplu, eu la un skill de 12V am inlocuit recent acumulatori cu varianta asta:

http://www.ebay.com/itm/10x-Ni-Mh-4-5-SubC-Sub-C-1-2V-2800mAh-Rechargeable-Battery-with-Tab-Blue-/400949487013?hash=item5d5a73a5a5:g:kAgAAOSwl8NVWU9n

Desi la o prima analiza compartimentul acumulatorilor avea preformatat inca un spatiu in plus pentru un acumulator, sa stiti ca au incaput la fix cele 10 bucati de acumulatori si in nici un caz 12, cat va trebuie pentru a ajunge la 14,4V. Deci, verificati spatiu disponibil si in functie de asta alegeti acumulatorii. S-ar putea ca 4 buc. de acumulatori Li-Ion 3,6V. ceva mai compacti sa incapa dar si pretul e pe masura daca doriti o autonomie cat de cat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc ptr. raspuns, insa voiam sa stiu daca sistemul de prindere a-l bateriei intregi, noi, este universal si i-l pot prinde la bormasina asta fara nici o modificare. cand avea motorul de 12 v avea 10 bucati ni-cd de 1400 mA/h. acum, cu motorul de 14.4V as vrea sa cumpar bateria de acumulatori noua, nu sa o fac eu din elementi. nu stiu insa daca sistemul de prindere la bormasina e acelasi. multumesc. Am inteles ca Milwaukee isi pastreaza universalitatea la sistemul de prindere indiferent de cati A/h are bateria de acumulatori.Nu stiu daca si AEG. Ce vreau sa cumpar este baterie de acumulatori ni-cd   14.4 V-2...3000mA/h

Editat de marius2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate acumulatoarele desfacute de acest tip am observat ca erau construite din elementi de 1,2V, de regula de tip C, cum sunt cei exemplificati de mine mai sus in link-ul de pe site-ul ebay.com. 

Postati cateva imagini cu sistemul de prindere a bormasini si a acumulatorului ?? Sa inteleg ca sunt ceva probleme de compatibilitate sau va faceti griji la polaritate. La bormasinile care au doar un comutator si un motor, fara control electronic, nu ar trebui sa fie probleme cu polaritatea (+ -).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock