Sari la conținut

probleme minisistem audio


kitinica

Postări Recomandate

Postati niste imagini cu interiorul "minisistemul audio" si avand in vedere ca este prima postare a dvs. in acest topic, va recomand sa precizati ce experienta practica a aveti in depanarea de sisteme audio, eventual aparatele de masura pe care le detineti ?

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Nu cred ca l-am intimidat. Am vrut doar sa vad daca utilizatorul care a deschis topicul are suficiente cunostinte sa mearga pana la capat cu depanarea. Cum in ultimul timp in Romania nu prea mai gasesti, as spune uneori ca este imposibil, ateliere de reparatii electronice, se incearca sa se caute solutii pe internet, o mare parte din cei care posteaza asemenea subiecte neavand un bagaj minim de scule si cunostinte care sa abordeze o depanare. Unii cred ca au impresia ca depanarea e un fel..., cum sa-i spun: "vrajitorie" si tot printr-un hocus pocus isi pot repara aparatul defect, dar nu este asa si din acest motiv motiv... abandoneaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock