Sari la conținut

Intrebare Televizor LED Smart Android, Philips 40PUH6400/88, 4K Ultra HD


florynamaria

Postări Recomandate

Salutare, am un Philips, 102 cm, 40PUH6400/88, 4K Ultra HD si vreau sa mai inregistrez de pe el unele emisiuni. Am un HDD extern pe ce am inregistrat sa transfer intr-un PC.

Problema este ca: de fiecare data cand conectez acel hdd la TV cere acea formatare a hdd-ului dau formatare, inregistrez  pe TV pot vedea ceea ce am inregistrat. Cand conectez hdd-ul la un PC, hdd-ul respectiv nu e vizibil in windows,  trebuie sa bag cd de windows sa formatez hdd-ul.

Din cate am inteles cam aceeasi problema apare la folosirea unui HDD extern, ca smart TV-urile salveaza in acel format din anumite motive de siguranta. 

Intreb acum, ce alte solutii mai sunt sa pot vedea si salva inregistrarile de pe HDD extern pe un PC?

Poate ati mai trecut prin asa ceva sau din auzite,experienta ce sfaturi imi puteti da, va rog...

Editat de florynamaria
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sfatul meu este sa va achizitionati un DVD Recorder caci este mai avantajos si aveti de unde alege. https://www.olx.ro/oferte/q-dvd-recorder-hdd/

O spun din propria experienta.Iar HDD-ul extern folosti-l pentru pastrarea datelor din PC caci asta poate fi extrem de important si de util la o adica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea era sa folosesc tv-ul din achizitie exact pentru asta l-am si cumparat nefiind nevoie sa mai umplu camera de aparatura spatiul fiind limitat. Deci sa inteleg ca nu am nici o sansa sa copiez inregistrarile de pe tv in pc? Prostia mea e ca nu mam informat referitor la protectiile ce le au tv-urile la inregistrari ca nu il cumparam, ca si calitate imagine e spectaculos dar la capitolul inregistrare ma lasat pe spate fiind ca nu pot copia ce am inregistrat. Pacat!! Credeam ca sunt liber sa pot face ce vreau cu inregistrarile. Prea fain sa fie asa usor cum credeam..........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PC-ul trebuie sa accepte formatul in care este facuta inregistrarea din tv si atunci ar trebui sa functioneze.Dar achizitionand un DVD Recorder puteti programa mai multe inregistrari in zile diferite datorita functiei "Timer Recording" aceasta pornind si oprind inregistrarea automat,puteti urmari ce ati inregistrat iar in acelasi timp sa inregistrati altceva s.a.m.d.Dar decizia va apartine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aceasi chestie o pot face si cu televizorul cu programarile, are functie de programare la inregistrari. Chestia cu hdd-ul e ca, cand il conectez la pc e ca si cum partitia ar fi stearsa dar nu e formatata nu mil arata in windows. deci nu formateaza tv-ul in fat32 sau ntsf sau exfat . Habar nu am in ce format formateaza tv-ul hdd-ul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aceasi chestie o pot face si cu televizorul cu programarile, are functie de programare la inregistrari. 

 

Pai asta n-ati precizat daca nu ma insel.Dar ma gandesc ca trebuie sa-i atasati un dispozitiv pe care sa inregistreze adica HDD,SSD,stick USB,card SD etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am gasit nici eu o modalitate de a putea face compatibile formatarile HDD-urilor si nici cum se pot sparge

 codurile de cifrare a filmelor.

Totusi cunosc o metoda infailibila de spargere a codarii filmelor, care este la indemina celor care dispun de un aparat de

 filmat digital. Pozitioneaza aparatul in fata ecranului televizorului, seteaza modurile de lucru si filmeaza cu sunet stereo.

Asa se procedeaza si in salile de cinematograf premium sau casele de batrini din tarile nordice sau hotelurile din vest.

Calitatea este putin mai slaba, dar este inca foarte buna.

Mai cautati, poate totusi exista ceea ce doriti Dvs.

 

@gsabac

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atata caz pentru nimica.Cu un DVD Recorder se rezolva problema inregistrarilor audio-video.Chiar daca TV Smart-ul are functia "Timer Recording" oare cate inregistrari/set permite,iar pe deasupra inregistreaza si reda simultan??? :scratchchin:

Editat de Ciprian 81
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai in momentul acesta imi vin in minte 2 metode si anume  Scart respectiv  RCA.Eu le folosesc pe amandoua caci am atat un DVD recorder cat si un receiver Dolce conectate la televizor dar este LCD nu Smart.Bineinteles ca exista si varianta conectarii la tv a unui receiver HD prin cablu HDMI dar nu stiu daca autorul topicului detine si asa ceva.

Editat de Ciprian 81
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock