Sari la conținut

Ajutor constructie incinta


florynamaria

Postări Recomandate

Am achizitionat un difuzor 8 inch de joase banuiesc eu LG 6400WETK01A habar nu am din ce a fost scos.Am cautat pe internet date despre el dar nu am gasit nimic. 


Ma poate ajuta cineva cu datele difuzorulul si eventual un proiect pentru incinta. 


Va multumesc !


 


post-32076-0-19224700-1474121613_thumb.jpg


 


post-32076-0-10265900-1474121620_thumb.jpg


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ala este un difuzor "custom" pe comanda LG pentru a putea fi folosit in mini-sistemelor lor audio, gen combine muzicale. Deci, mai mult ca sigur a fost scos dintr-o incinta audio de combina muzicala. Daca e asa, atunci merge cel mai bine intr-o incinta Bass Reflex (pentru ca 99,99% din boxele din combine muzicale LG sunt bass reflex - nu am intalnit o alta constructie, cel putin pe la noi, in RO).

 

Ca sa poti face ceva cu difuzorul ala trebuie cautat unul cat de cat echivalent. Spre exemplu, difuzorul SAL SBX2030 ar fi un bun exemplu:

http://www.salshop.sk/sal-basovy-reproduktor-kevlar-200mm-8ohm-120w/specifikacio/8806.aspx

Deci ai putea sa iei de bune datele nominale a acelui difuzor SAL:

  • Pm/Pn: 120/80 W
  • f: 35 ? 3.000 Hz
  • SPL1 W/1 m: 88 dB

Tot la unguri pe site era un prospect de incinte pentru diverse tipuri de difuzoare de-a lor, inclusiv SBX2030 (un difuzor cu care, citeam intr-un numar Tehnium mai vechi, s-a construit o incinta VTP cu rezultate bune). Acum, eu nu iti spun sa faci o incinta VTP, ci incearca un bass reflex cum arata ungurii de la SAL in prospectul ala (trebuie cautat la ei pe site, stiu ca era dar nu mai stiu unde).

Editat de leo_electro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate sa fi fost si intr-o combina muzicala cu subwoofer, dar eu nu m-as baza pe asta. Deci, pentru o reusita sigura construieste un bass reflex.

Spre exemplu, afla modelul combinei muzicale de unde a fost scos difuzorul, cauta pe net, vezi dimensiunile difuzoarelor bass reflex iar pana la reproducerea lor nu este decat un pas. Chiar daca nu o sa respecti in totalitate forma constructiva si materialele folosite, tot va suna bine. Iti spun din experienta ca am facut lucrul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock