Sari la conținut

CD auto


valny

Postări Recomandate

Am un cd-xmp30 Sony care nu primeste cd-ul. Mai exact cd-ul intra dar dupa cateva secunde il scoate afara, fara sa-l invarta. In tot acest timp motorasul de angrenare merge de capul lui. Daca m-ati putea ajuta ar fi minunat. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ati incercat cu CD-uri copiate in mai multe formate?Caci se poate ca aparatul sa nu accepte toate formatele.Poate fi defect si laserul dar atunci nu se intampla sa iasa CD-ul afara ci pur si simplu sa nu fie citit caci eu asa am patit atat cu unitatea DVD-RW a calculatorului cat si cu DVD recorderul.

Editat de Ciprian 81
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat cu cd original si cu unul facut de mine. Acelasi rezultat. In momentul in care este dus cd-ul pana la capat si liftul coborat motorasul care angreneaza mecanismul de introducere al cd-ului nu se opreste. Merge mai departe pana se opreste si o ia invers scotand discul. Nici nu invarte ptr. citire ca sa zici ca nu e cd-ul bun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In principiu s-a rezolvat. Am desfacut sertarul de sus cu platan antrenat de cd-u si am constatat ca platanul inferior e fisurat si coborat pe ax incat atingea de suruburile de prindere ale motorului. L-am fixat cat decat si scula a pornit. Totusi mai arunca, din cand in cand, discul afara, iar la capat de cursa, cand prinde cd-ul intre platane mai caraie. Dar oricum l-am vazut mergand. Mi-a fost frica sa nu se fi paradit integratul de comanda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock