Sari la conținut

Carti depanare radio-tv si audio-video !


Barbos Radu

Postări Recomandate

Cine poseda carti destinate depanarii radio-tv si audio-video , editate in anii 50',60',70' si 80' destinate atat amatorilor cat si celor cu"scoala" in domeniu. Carti de la edituri ca : Albatros,Tehnica,colectii ca , "Colectia Cristal" ; "Colectia Radio" si multe altele. Doar cele de depanare. Daca cineva le are si doreste,are timp evident si poate sa ma ajute in acest sens,raman indatorat ! O zi buna in continuare ! :smile:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua domnule flomar si multumesc de interesul acordat acestui subiect , aspectul "mainii de ajutor" se refera la carti scanate , deoarece nu imi permit a le achizitiona fizic , desi stiu ca e o munca extrem de grea . Cartile care ma intereseaza sunt cele care fac referire la depanarea aparatelor radio,tv,audio,video cu tuburi , tranzistori cu germaniu , circuite integrate de "generatie veche" mai pe sleau...depanarea echipamentelor vintage ! Carti despre modul de depanare , carti cu scheme , cataloage , etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce iti doresti tu nu se gaseste in carti ci in ceea ce se numesc: "Caiet Service de Depanare". Aceste caiete de depanare daca mai le are cineva le au cei care au lucrat in depanare la nivel profesional sau in fabricile care le-au produs. Sincer, eu am aruncat destula maculatura de acest gen din  cauza iesirii din uz al aparatelor si a spatiului ocupat. Scheme mai poti gasi dar cum si de ce apar sau se remediaza defectele doar in acele caiete le gasesti. Totusi eu nu inteleg la ce mai sunt bune unele aparate care mai prind doar un post sau doua?

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Daca va mai intereseaza 

http://forum.infoelectronica.ro/viewtopic.php?f=62&t=204

http://www.craiovaforum.ro/electronica/carti-de-electronica-scanate-645905.html


 ansamblul acestor carti cumuleaza mii de pagini....este nevoie de luni de zile ca sa scanezi ,sa creezi foldere....si daca as fi pensionar-inca nu sunt!- si tot nu mi-as permite sa pierd atata timp cu aceasta activitate....c

Uite o idee si cu scanarea asta dar cine stie cat de adanc trebuie sa bagi mana in buzunar pentru ati achizitiona un asemenea scanner.

Editat de Ciprian 81
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock