Sari la conținut

Realizare cablaj ( metoda transfer tonner )


DanielBull

Postări Recomandate

Salut ! Scuzati-ma daca am gresit categoria , vreau sa imi cumpar si eu o imprimanta SH pentru realizarea cablajelor metoda transfer tonner (foaie lucioasa,fier de calcat) si nu stiu care ar fi potrivita pentru a o cumpara . Site-ul de unde vreau sa imi aleg o imprimanta compatibila cu acest proces : http://www.interlink.ro/imprimante-second-hand/imprimante-laser-monocrom-s54.html. V? multumesc  !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puteti lua oricare, din generatia mai veche, oricum trebuie sa tipariti la rezolutie maxima si fara modul economy, dar trebuie ales un model la care partea mecanica este in stare buna. Parerea mea sa va orientati spre HP, Brother sau Samsung.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As incerca http://www.interlink.ro/imprimante-second-hand/imprimanta-samsung-ml-2855nd-laser-monocrom-duplex-retea-usb-28-ppm-a4-p10909.html, ce parere aveti ? :D

@Mircea Radulescu , ce fel de foaie lucioasa folositi  ( vreau sa imi cumpar si eu si am vazut ca sunt pe grosime , nu prea ma pricep daca suporta imprimanta ) .

Editat de DanielBull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am sa trec cu vederea acele URL-uri. Sunt cam la limita regulamentului dar va rog sa nu exagerati cu postarea lor! Se putea foarte bine discuta despre modele de imprimante sau multifunctionale, urmand ca dvs. sa achiztionati modelul care va avantajeaza financiar cel mai bine, de unde credeti de cuviinta. Era mult mai corect asa.

 

Referitor la subiect, va recomand sa cumparati o hartie lucioasa, cat mai subtire, ca imprimarea pe cablaj sa se faca cat mai rapid. Eu am cumparat din Galati de la o librarie cu cca. 0,5lei / coala A4.

In ceea ce priveste imprimanta, Samsung ML 2855ND este o alegere buna. Am avut ceva asemanator si a dat rezultate bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cu hartie glossy am reusit doar sa manjesc imprimanta, la HP-ul meu, tonerul nu adera suficient pe ea, eu utilizez hartia de la reclame sau coperti de Integrame, care nu sunt asa lucioase.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu tiparesc direct, intai desenul il tiparesc pe hartie de scris si pe aceasta coala, lipesc cu scotch, hartia de reclame doar peste desenul initial rezultat si introduc acest sandvici in imprimanta pentru tiparirea finala.

Nu s-a blocat niciodata.

Editat de miron1947
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock