Sari la conținut

Circuit Maker - un PCB software dezvoltat de Altium


donpetru

Postări Recomandate

Acum multi ani in urma am auzit de soft-ul Circuit Maker, la vremea aceea dezvoltat, din ce imi aduc aminte, de cu totul alta companie, ca acum recent sa descoper ca compania Altium a preluat vechiul Circuit Maker si l-a lansat pe piata sub o noua interfata (destul de moderna - are module foarte asemanatoare cu Altium Designer) si, de data asta, gratis. Mai multe informatii se pot afla accesand URL-ul de mai jos:

http://circuitmaker....hy_circuitmaker

Cum vi se pare soft-ul comparativ cu alte soft-uri asemenea gratis ?

 

Editare ulterioara: Mai ramane sa vedem cand il putem descarca de pe site-ul mentionat mai sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are foarte multe optiuni importate din Altium Designer si cred ca Altium l-a lansat pe piata tocmai ca sa familiarizeze tanarul electronist amator cu programul mama Altium Designer. Adica, te inveti gratis cum functioneaza Altium Designer folosind Circuit Maker iar maine-poimaine, cand ajungi sa lucrezi in domeniu sau sa treci la alt nivel, deja stii cu ce se mananca Altium Designer. Este o strategie binecunoscuta prin randul dezvoltatorilor de programe de proiectare cablaje imprimate. Alti laseaza pe piata versiuni limitate a soft-ului principal, asa cum face EAGLE sau OrCAD.

Eu cred ca va fi o lovitura serioasa data dezvoltatorilor de programe PCB gratis, pentru ca asa cum se anunta soft-ul, inclusiv cu posibilitatea vizualizari 3D a produsului (lucru aproape inexistent in alte programe gratis de acest gen), Altium Designer isi va consolida si mai mult pozitia in randul dezvoltatorilor de solutii PCB: gratis si contra cost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

 

Linkul pentru Circuit maker de la Altium:

http://altium.com/fi...00_CD_Image.zip

hixpp02, nu este Circuit Maker de la Altium, este versiunea veche. Altium a preluat licenta CircuitMaker si o personalizeaza pe structura Altium Designer. E cu totul altceva. Si cred si eu ca va fi ceva ca lumea. Acum observ ca se lucreaza la versiunea beta a soft-ului iar cand este gata o sa-l lanseze pe piata, poate anul asta sau anul viitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock