Sari la conținut

Energie gratis! Se poate? Daca da, cum si cand ?


elco

Postări Recomandate

Cum putem avea energie moaca, fara sa stam la mana celor care ne livreaza motorina, benzina, gaze sau petrol ? Cum vedeti viitorul omenirii in urmatori 50 de ani ? Vom fi atunci, la fel ca si acum, dependenti de gaze si petrol ? Exista in lumea asta forte oculte care taraganeaza lumea printr-un sistem agreeat numai de ei cu scopul principal de a face cat mai multi bani ? Lucrurile credeti ca pot dura in felul asta pana la nesfarsit ? Ma indoiesc. :scratchchin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Energie gratis? Peste putin timp apa o sa fie mai scumpa ca aurul.Au avut grija UNII care nu l-au lasat pe N Tesla sa dea free energy la bobor,sa cumpere prin diferiti intermediari apa de prin Romanica si restul lumii(si nu ma refer la baltoaca din capatul gradinii :whistling: )

 

Si eu ma indoiesc ca o sa fie vreodata dreptate pe bolovanul asta numit Pamant. :scratchchin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Iata cateva solutii, multi vorbesc despre perpetum mobile samd, se opun, ..., dar sistemele pe care le propun consuma si ele ceva, de obicei energie gravitationala cinetica potentiala si energie electro-magnetica.

 

1.) Extragerea energiei din campul magnetic terestru din adancul minelor si pana pe Luna, apoi din campul solar, apoi din cel jovian, neptunian, ...

 

in acest caz am avea nevoie de colectori electrostatici sau /si structuri bobina?!

 

Unii spun ca acest camp are o energie prea mica, dar cand ne gandim la coloanele vulcanice-neon de pe Io prin campul magnetic jovian, ...!

 

2.) Realizarea unei haltere verticale cu discuri mari de magneti permanenti N-N sau S-S si la mijloc un ecran de tabla neagra? cu parghie, astfel ca la culisarea ecranului intre magnetii de pe tija "haltera verticala" magnetii de sus (cca. 100kg?), vor cobora spre ecran si spre magnetii de jos apasand un piston hidraulic sau o tija de transmisie a energiei potentiale cinetice gravitationale in lucru mecanic.

 

A doua cursa implica parghia care trage ecranul rapid cand magnetii aproape se ating si astfel campul magnetic N-N i-ar respinge pe cei de sus in sus in pozitia initiala de start, ...

 

 

3.) Tije piezoelectrice, covoare fluviale piezoelectrice, arbori producatori de alcool, ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Energie gratis, dupa parerea mea nu va exista,si nu pentru ca cele prezentate mai sus nu ar fi realizabile ci pentru ca totdeauna se va gasi cineva sa se interpuna intre acea energie si utilizator.

Un singur exemplu as mentiona,energia eoliana,e...gratis,vantul bate pentru toata lumea insa energia electrica produsa de pe urma lui nu e deloc ieftina.

Pe de alta parte pamantul nu cere NIMIC pentru titeiul extras din adancurile lui, pretul il stabilesc OAMENII ce se ocupa de el, deci dupa parerea mea problema nu ar fi energia in sine cat structura ce o inconjoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un singur exemplu as mentiona,energia eoliana,e...gratis,vantul bate pentru toata lumea

 

vantul bate pentru toata lumea, deci teoretic te poti pisa contra vantului, dar sa produci energie si s-o stochezi nu e gratis e chiar scump.

titeiul nu iese singur din pamant si nici bezina nu se face singur.

RR

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmm,de ce cand se vb de energie toata lumea se gandeste doar la combustibili fosili!Oare aia de dinainte de potop ce fel de energie foloseau?De exemplu Atlantii sau aparatele de zbor vimanas ce faceau cand nu mai era benzin! :scratchchin: Sau sa revenim in zilele noastre, proiectul Aurora TR-3B realizat dupa manuscrise vechi de dinainte de potop si proiecte naziste "cazute"pe mana americanilor  (  http://www.darkgovernment.com/ ) (vedeti daca puteti intra pe site :giggle: ,deh.... cenzura;incercati cu browserul TOR ) mere cu carbuni/aburi?Boboru;norodu;prostimea tre sa plateasca corentu ca altfel nu se poate.Vru'ntelectual mai rasarit care are proasta edee sa deschida gura si sa spuna ca mai este si alta metoda de a produce energie,brusc are un accident nefericit...si restul se conformeaza.

Apropo,ia sa-si puna vreo 10000 de romani mini eoliene pt gospodaria proprie,sa vezi nu sare Ponta cu vreo taxa pe vant!!?Fiti seriosi si nu mai visati cu ochii deschisi,ne-am nascut sclavi si murim sclavi in lumea asta materiala,libertatea este o himera.Doar cei cu credinta in Dumnezeu adevarata,au sufletul liber.Ceilalti suntem sclavii propriilor noastre patimi,si sunt destui baieti destepti sa se foloseasca de asta

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cristi_74, crezi ca vintul bate la comanda?Daca te bazezi exclusiv pe vint, atunci poti avea surprize.Sint relativ putine locurile ,la noi in tara,unde vintul bate constant si relativ in permanenta.Pe linga eoliana mai trebuie si un alt sistem de producere al energiei.O metoda de a folosi energia eoliana ar fi, lansarea unor baloane,ancorate la sol, prevazute cu generatoare care folosesc energia vintului, ridicate la o inaltime unde vintul bate,relativ, in permanenta.Sint convins ca vor fi unii care vor spune ca asta e o metoda imposibil de pus in practica.Imi amintesc ca am citit de metoda asta in urma cu ceva ani.

Editat de george b
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma refeream exclusiv la producerea energiei eoliene,ma refeream la faptul ca ASTIA stau cu ochiul atotvazator pe TINE si cand misti ceva si iesi din tipar te taxeaza sa nu devii prea obraznic si sa te sustragi cotizarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

"Pe de alta parte pamantul nu cere NIMIC pentru titeiul extras din adancurile lui" zice utilizatorul biela. 

Nu este asa, in locul petrolului se injecteaza apa (tratata, printre altele sa nu contina microorganisme) sub presiune prin asa numitele sonde de injectie. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock