Sari la conținut

Pioneer vsx-d812 6.1 ch la 100euro merit??


orlandobarbulescu

Postări Recomandate

Bun? seara. Am posibilitatea sa cump?r Pioneer vsx-d812 6.1 ch cu 100 euro. Ampliful stie digital coax si optic, nu e reparat, are telecomand?.

Are 2 amplifuri hibrid (3x100watt) de la Pioneer Pac 011a pe care le pot lua din dezmembrari reletiv ieftin pt siguran??.

Problema e c? am acasa pt front boxe de 4 ohmi Dali pe care nu vreau s? le schimb. Pe spate si centru am 8 ohmi.

Risc s?-l ard?

Eu am deja un Sony str-db 725 pe 4 ohmi care merge f bine, e cu tranzistori dar nu are intrare digital?. E mare diferen?a de sunet de la calculator folosind Asus Xsonar dgx prin iesirea digital? dec?t cea analogic??

Se merit? schimbarea amplifului pentru asta?

MUL?UMESC.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca aveti amplificatorul Sony care merge bine si tinand cont de faptul ca amplificatorul Pioneer nu suporta boxe de 4 ohmi, atunci nu are rost sa schimbati amplificatorul.

Apoi, ca sa va convingeti, o sa fac o comparatie constructiva dintre cele doua amplificatoare. Sony are la baza pe partea de amplificare uPC2581 (driver audio) plus o pereche de tranzistori MN2488 / MP1620, pe cand amplificatorul Pioneer are la baza un circuit integrat personalizat PAC011. Circuitul PAC011 se gaseste in comert la pretul de 50USD (foarte probabil, o copie mediocra). Din acest punct de vedere as da un plus solutiei Sony. Pe partea de corectie de ton si preamplificare, amplificatorul Pioneer sta mult mai bine, dar are dezavatnajul sa aiba pe partea de amplificare un integrat destul de sensibil nu prea capabil in curent ca amplificatorul Sony.

Deci, ramaneti tot la amplificatorul Sony.

 

Numai bine

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock