Sari la conținut

Sugestii privind anumite repere ale rubricii "Store"


donpetru

Postări Recomandate

Deschid acest topic pentru a prezenta continutul rubricii "Store" si pentru a vedea raspunsul utilizatorilor in aceasta privinta, raspunsuri care pot contine inclusiv alte propuneri de continut.

 

Magazinul "Store", un mic bazar al comunitatii, ma gandesc sa-l deschid intr-o forma sumara in cursul zilelor ce vor urma (poate de la 1 Decembrie 2012). La inceput voi expune cateva servicii de proiectare PCB urmand ca pe parcurs sa-l mai imbogatim cu alte lucruri.

 

Tot intr-o prima faza, sper sa nu fie un lucru definitiv, toate produsele sau serviciile prezentate in rubrica "Store" se vor achizitiona prin PayPal cu plata in avans sau in cel mult doua rate daca e vorba de servicii de proiectare PCB complexe.

 

Proiectele Tehnium Azi vor fi disponibile incepand cu anul viitor (am intarziat putin acest lucru din cauza unor probleme personale... de sanatate). Proiectele vor putea fi achziitionate tot prin intermediul site-ului cu PayPal. Deci, daca nu aveti un cont sau un card pentru plati prin internet, nu ar fi rau sa va faceti unul.

 

Din pacate, metoda de plata PayPal va fi singura disponibila in viitorul apropiat.

 

Suportul tehnic pentru anumite servicii/produse va putea fi deschis apeland panou de control din coltul dreapta-sus si clic pe optiunea "Sectiune Client". Se va deschide un meniu destul de sugestiv unde veti putea deschide, numai pentru produsele achizitionate care includ perioada de suport tehnic, un tichet de suport tehnic privat.

 

Facand o paranteza la cele spuse mai sus, ma gandesc intr-un viitor cat se poate de apropiat, sa cooptez in echipa de suport tehnic mai multi utilizatori cu experienta in domeniu tehnic, care, bineinteles, in functie de numarul de tichete de suport tehnic rezolvate, vor primi o remuneratie. Sau, daca vreti sa vindeti niste produse in "Store", contra unui comision veti putea face asta si veti mai putea raspunde la tichetele de suport tehnic deschise la propriile produse vandute. Aceste facilitatii vor fi disponibile, cel mai probabil - sa fiu eu sanatos sa pot sa pun in aplicare asta - in cursul anului viitor.

 

Deocamdata atat, voi mai face completari pe parcurs, iar daca sunt intrebari / pareri, va rog sa le adresati in acest topic.

 

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock