'
Energia vidului sursa inepuizabila de energie demonstrata practic! de bandi101' , asa scria, si de aceea m-am grabit sa vad despre ce este vorba.
Interesant subiectul, dar ma intreb ca daca lucrurile sunt asa de simple, de ce nu face initiatorul threadului o instalatie bazata pe vid. Ce inseamna 'vid' ? Inseamna lipsa de gaze.
Deci, sa lege dumnealui o zona fara gaze, cu o zona cu multe gaze, adica o zona fara presiune sa fie legata cu o zona cu presiune, si asfel va crea o cale de a creea energie.
Principiul seamana cu cel al motoarelor termice.
Nu este criza de energie in general, ci se discuta despre criza de energie conventionala, standard.
Revenind la diferentele de presiune, deja acestea sunt utilizate de secole de catre morile de vant. Corabiile de asemenea tot pe diferente de presiune se deplaseaza.
Oare cum ar arata o moara de vant cosmica ? Si cum va fi realizata aceasta ?
Rachetele se deplaseaza tot pe baza diferentelor de presiune.
O intrebare care se naste este 'oare ce presiune ( de fapt lipsa de presiune ) are vidul ?
Asa ca teorie, de cateva ori m-am intrebat ca ce Doamne fereste s-ar intampla daca nu ar mai fi posibila existenta curentului electric ? Va puteti imagina cam cum ar fi sa nu mai functioneze nimic din ceea ce functioneaza pe baza de energie electrica ? Energia electrica sa nu mai existe pur si simplu; sa dispara, asa instantaneu ...
Va puteti imagina o lume care nu utilizeaza curentul electric, o lume fara energie electrica ?
Reeditare
Am pus niste ghilimele, cateva litere, si am mai adaugat cateva randuri.
Acum propun si o afacere cu vid: Ducem niste recipienti in spatiul extraterestru si luam vid de acolo, astupam recipientii, si ai aducem pe Terra. Vom folosii aceste butelii cu vid la actionarea unor turbine, de exemplu, dar probabil ca punandu-le la teava de esapament a unui motor cu ardere interna, prin aspiratia aerului, pistoanele vor fi actionate fara a mai folosi benzina, si astfel vidul se dovedeste a fi un combustibil cat se popate de ecologic.
Asadar o data cu utilizarea vidului ca sursa de energie, se vor dezvolta motoarele pneumatice ...
As vrea si eu, daca se poate, adresa de download pentru cartea aia, din postul anterior.
Editat de suntonlain, 13 februarie 2012 - 10:08 .