Sari la conținut

Primul telefon cu camera foto de 8 megapixeli

Trimis donpetru , sep 15 2010 10:08 | 2196 Vizualizari
- - - - -


LG Electronics Romania anunta disponibilitatea pe piata din Romania pentru prima data a unui terminal mobil cu camera foto de 8 megapixeli. Telefonul multimedia LG-KC910 Renoir, cu un ecran complet tactil si camera foto cu rezolutie de 8 megapixeli, prezentat in avanpremiera in cadrul Webstock 2008 este dotat cu o serie de caracteristici precum Wi-Fi, Dolby Mobile pentru muzica, in timp ce functiile camerei foto depasesc pe cele disponibile la anumite camere foto digitale. Renoir poate realiza fotografii la o rezolutie de 8 megapixeli, care pot fi editate prin functiile camerei pentru a fi trimise online sau printate. Unele functii ale camerei Renoir sunt de cele mai multe ori disponibile doar la camerele foto profesioniste individuale, printre acestea fiind lentilele certificate Schneider-Kreuznach, flash Xenon, focus manual si automat, ISO 1600 si geo-tagging.

Unul dintre principalele avantaje ale Renoir este ecranul complet tactil si camera foto cu rezolutie de 8 megapixeli, cu functii tactile unice. Una dintre caracteristici, Touch Shot, permite utilizatorilor sa fixeze obiectul printr-o simpla atingere a ecranului. Fotografierea este realizata imediat ce degetul este indepartat de pe ecran. Functia Touch Shot, disponibila pentru prima data la un telefon mobil, stabilizeaza automat imaginea si elimina necesitatea unui buton special pentru aceasta.

Principalul avantaj al Renoir fata de camerele foto digitale este capacitatea de conexiune la retelele 3G HSDPA si Wi-Fi. Prin aceasta, timpul de asteptare pentru trimiterea fotografiilor este redus. Acestea pot fi trimise sau incarcate direct, intr-un mod mult mai simplu, de oriunde din lume. Functia geo-tagging, datorata capacitatilor A-GPS ale Renoir, permite localizarea geografica unde au fost realizate fotografiile si pozitionarea acestora pe harti online interactive.

Modul de fotografiere Beauty Shot reduce imperfectiunile de pe fetele persoanelor fotografiate, facandu-le mai luminoase si mai clare.

Renoir este primul terminal disponibil pe piata globala care include Dolby Mobile, o serie integrata de tehnologii audio care asigura o claritate inalta a sunetului si bass puternic.

Inregistrare video se realizeaza foarte bine, datorita capacitatii de filmare in slow-motion, la 120 cadre pe secunda, sau de comprimare a inregistrarii evenimentelor lungi, folosind o inregistrare la cinci cadre pe secunda. Prin suportul incorporat pentru vizualizarea filmelor DivX si Xvid, Renoir permite ore intregi de divertisment.

Ca si in cazul fotografiilor, Renoir permite incarcarea oricarui continut creat, de la fisiere audio, video sau text, prin intermediul retelelor 3G HSDPA sau Wi-Fi. Renoir ofera o experienta completa web 2.0, permitand folosirea aplicatiilor web, inclusiv a celor care necesita GPS.

Interfata este atat intuitiva cat si usor de personalizat, cu un ecran complet tactil, care asigura spatiul potrivit pentru functiile multimedia. In momentul deshiderii, telefonul isi intampina utilizatorii cu un ecran care gazduieste numeroase shortcut-uri. Acestea pot fi selectate dintr-o gama larga de aplicatii si localizate pe desktop. Printre acestea se afla aplicatiile online ale Renoir, care folosesc continut direct de pe web pentru a oferi informatii precum starea vremii.

Pentru aplicatii precum text messaging, Renoir permite utilizatorilor sa aleaga tipul de interfata pe care vor sa il foloseasca – fie o tastatura tactila QWERTY, asemeni unei tastaturi de computer, fie o tastatura alfanumerica, disponibila la majoritatea telefoanelor mobile. O alta caracteristica specifica ecranului tactil al Renoir este modul de apelare rapida cu ajutorul fotografiilor, care permite utilizatorilor sa navigheze rapid prin contacte si sa obtina mai multe informatii printr-o simpla atingere cu degetul.

LG Renoir este disponibil acum in Romania in magazinele Internity, Germanos, Say, Domo, Altex, Fonomat, la pretul recomandat de 1599 RON.

Sursa: LG Electronics Romania


0 Comentarii

SUPPORT WEBSITE

  Susțineți dezvoltarea acestui site web
Today's Birthday's

Last FAQ

 • ian 11 2013 08:57
  Izolatia externa reprezinta izolația părților exterioare ale unui echipament, constând din distanțe de separare în aer si din suprafețele în contact cu aerul ale izolației solide ale unui echipament, care sunt supuse la solicitări d...
 • mar 03 2013 04:16
  Este o retea electrică al cărei punct neutru nu are nici o legătură voită cu pământul, cu excepia celei realizate prin aparate de măsurare, de protecie sau de semnalizare, având o impedană foarte mare.
 • iul 01 2014 08:27
  Acest nivel de izolatie se defineste astfel:a) pentru echipamentele cu tensiunea cea mai ridicată < 245 kV:- tensiunea nominală de tinere la impuls de trăsnet si- tensiunea nominală de tinere de scurtă durată la frecvenă indu...
 • ian 11 2013 08:34
  Supratensiunile electrice tranzitorii sunt de trei tipuri:- supratensiune cu front lent: Supratensiune tranzitorie, în general unidirecțională, având durata până la vârf 20 μs < Tp < 5000 μs si durata spatelui T2 < 20 ms...
 • aug 07 2012 08:30
  Sitemele de achizitie de date se clasifica avand in vedere doua criterii:dupa conditiile de mediu in care lucreaza:▪ sisteme destinate unor medii favorabile(laborator);▪ sisteme destinate utilizarii in condii grele de lucru( echipam...

Latest News

Board Statistics

Total Posts:
72212
Total Topics:
6347
Total Members:
30468
Newest Member:
kanabys
Online At Once:
196 --- 26-iulie 18

116 utilizator(i) activ(i)(în ultimele 15 minute)

111 vizitatori, 0 utilizatori anonimi
Google, Bing, RockDok, vijelie02, tyeibo1988, Yahoo, aureliann, adrian.popa10

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc