Sari la conținut

BenQ lanseaza cel mai subtire model de monitor LCD din lume

Trimis donpetru , sep 15 2010 08:28 | 1539 Vizualizari
- - - - -


Prin lansarea noului model de monitor premium V2400W, BenQ introduce pe piata cel mai subtire monitor LCD din lume cu ecran de 24 de inci (61 cm), cu un design nou.

Noul model V2400W stabileste un nou standard pentru asteptarile si dorintele utilizatorilor, prin care tehnologia devine mai mult decat un instrument. Asimetria si contururile aerodinamice ale modelului ofera o imagine in avanpremiera a noului concept de design BenQ, numit Kinergy Design. Conturul fluid si curbat al modelului V2400W a fost obtinut datorita tehnologiei de turnare Rapid Heat Cycle Molding (RHCM), ce permite realizarea si turnarea de noi forme al caror design depaseste limitele traditionale existente in acest domeniu.

Forta de torsiune intre componentele metalice ale stand-ului a fost calculata cu exactitate pentru ca suportul asimetric plasat in partea dreapta a modelului, sa poate sustine ecranul wide de 24 de inci si sa asigure flexibilitatea necesara modificarii unghiului de vizualizare.

Modelul V2400W masoara 2,44 inci (6,2 cm), fiind cu peste 21% mai subtire decat urmatorul in clasament, ceea ce il transforma in cel mai subtire monitor LCD din lume cu diagonala de 24 inci. Tastele din panoul frontal, de culoare albastra, cu tehnologie LED, precum si comenzile soft-touch accentueaza eleganta lui V2400W.

Rata de contrast este de 4000:1. Aceasta ajusteaza automat luminozitatea pentru a optimiza nivelul de lumina a fiecarei scene afisate, procesul de fabricare ultramodern cu tehnologie RHCM si suport full HD 1080p. Conexiunile HDMI, D-sub, DVI-D (cu HDCP) ofera conectivitate high definition si compatibilitate retroactiva. Cu transmisia digitala de 5GBps, V2400W se poate conecta cu playere DVD, console de jocuri sau unitati PC. Datorita tehnologiei AMA, V2400W poate reda culorile clare intr-un timp scurt, imbunatatind claritatea imaginilor si reducand distorsiunile cu cele 2ms GTG timp de raspuns.

Tehnologia Senseye+Photo aduce un suport spectrului de culoare sRGB, permitand obtinerea unor culori vii, naturale, precum si a detaliilor fine. Cele cinci moduri de functionare presetate – Dynamic, Photo, Standard, Movie si sRGB – simplifica optimizarea imaginilor.

Calitatile modelului sunt certificate NTSL din punct de vedere al preciziei si al constantei in redarea culorilor, de la monitor la imprimanta, la camera foto sau catre oricare alt dispozitiv. De asemenea, monitorul BenQ V2400W este certificat Windows Vista Premium. V2400W minimalizeaza impactul asupra mediului inconjurator, prin reducerea considerabila a consumului de energie, economisind, in acelasi timp, costurile de consum, fiind certificat Energy Star. BenQ acorda o atentie deosebita mediului inconjurator, de aceea toate monitoarele produse de companie sunt certificate RoHS.

Produsul este disponibil din luna iulie in Romania, prin partenerii BenQ, la un pret estimativ de vanzare de 1599 lei cu TVA inclus.

Sursa: BenQ


0 Comentarii

SUPPORT WEBSITE

  Susțineți dezvoltarea acestui site web
Today's Birthday's

Last FAQ

 • ian 11 2013 08:57
  Izolatia externa reprezinta izolația părților exterioare ale unui echipament, constând din distanțe de separare în aer si din suprafețele în contact cu aerul ale izolației solide ale unui echipament, care sunt supuse la solicitări d...
 • mar 03 2013 04:16
  Este o retea electrică al cărei punct neutru nu are nici o legătură voită cu pământul, cu excepia celei realizate prin aparate de măsurare, de protecie sau de semnalizare, având o impedană foarte mare.
 • iul 01 2014 08:27
  Acest nivel de izolatie se defineste astfel:a) pentru echipamentele cu tensiunea cea mai ridicată < 245 kV:- tensiunea nominală de tinere la impuls de trăsnet si- tensiunea nominală de tinere de scurtă durată la frecvenă indu...
 • ian 11 2013 08:34
  Supratensiunile electrice tranzitorii sunt de trei tipuri:- supratensiune cu front lent: Supratensiune tranzitorie, în general unidirecțională, având durata până la vârf 20 μs < Tp < 5000 μs si durata spatelui T2 < 20 ms...
 • aug 07 2012 08:30
  Sitemele de achizitie de date se clasifica avand in vedere doua criterii:dupa conditiile de mediu in care lucreaza:▪ sisteme destinate unor medii favorabile(laborator);▪ sisteme destinate utilizarii in condii grele de lucru( echipam...

Latest News

Board Statistics

Total Posts:
72212
Total Topics:
6347
Total Members:
30468
Newest Member:
kanabys
Online At Once:
196 --- 26-iulie 18

117 utilizator(i) activ(i)(în ultimele 15 minute)

116 vizitatori, 0 utilizatori anonimi
Google, Bing, geo2000

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc