Sari la conținut

Samsung prezinta in Romania un nou trio muzical

Trimis donpetru , sep 15 2010 08:23 | 2333 Vizualizari
- - - - -


Trio-ul de playere MP3 de la Samsung combina design-ul stralucit si sunetul vibrant cu optiuni facile de conectivitate. Au fost inlaturati cativa milimetrii pentru ca playerele sa se potriveasca in mana si sa incapa perfect in buzunare sau genti.

Tehnologia de sunet Samsung, Digital Natural Sound engine (DNSe) furnizeaza sunete acustice de calitate pentru o experienta audio dintre cele mai bune. Mai mult decat atat, noua gama dispune de tehnologia wireless stereo Bluetooth.

Modelul dispune de mai multe functii precum muzica, video, radio FM, inregistrarea vocii si posibilitatea de a stoca fisiere. Cu o grosime 9,9 mm, YP-P2 are de un ecran lat de 3 inchi. Ecranul afiseaza 30 de cadre pe secunda in formatul DVD si 16:9 pentru redare video stabila. Boxa Bluetooth Samsung YA-BS30 il transforma pe P2 inr-un “palm theater”.

YP-P2 dispune de touchcreen ce reactioneaza la gesturile utilizatorilor cu ajutorul EmoTure. DNSe 2.0 ofera utilizatorilor o experienta auditiva comparabila cu cea dintr-o sala de concerte. Prin intermediul Bluetooth 2.0, YP-P2 si setul de casti Samsung YA-BH270 permite ca trei ascultatori sa impartaseasca muzica (incluzand si setul de casti). YP-P2 poate reda pana la 35 de ore de muzicia, 5 ore de redare a fisierelor video si este disponibil impreuna cu o memorie flash de 2GB, 4 GB si 8 GB. P2 poate fi achizitionat in culorile negru si alb.

Imagine postată YP-S5 ofera libertatea muzicala intr-o forma mai subtire, lucioasa si compacta. Player-ul portabil cu grosimea de 14,95 mm are integrate boxe stereo de 1,5 W. In momentul in care castile Samsung EP-150 sunt folosite, calitatea bass-ului este imbunatatita. Player-ul dispune de redare video in format MPEG4, vizualizator de text si fotografii, jocuri flash, radio FM si alarma cu ceas. Auditia muzicii este posibila timp de 24 de ore. YP-S5 se poate transforma intr-o boxa pentru telefonul mobil atunci cand este cumplat cu un telefon dotat cu tehnologia Bluetooth. Este disponibil in culorile negru si alb cu memorie de 2 GB, 4 GB si 8 GB. Imagine postatăYP-T10 dispune de functionalitate completa intr-un player subtire si usor. Playeril are o grosime de 7,9 mm si cantareste 43 de grame. YP-T10 reprezinta combinatia dintre un player muzical, radio FM, album foto, player video, recorder, cititor de text si player de jocuri. Poti stoca toate fisierele direct pe YP-T10, versiunile de 2 GB, 4 GB si 8 GB fiind disponibile in cinci culori indraznete. Ecranul de 2 inchi ofera rezolutie clara QVGA in timp ce DBSe 2.0 emite un sunet clar. Tehnologia Bluetooth permite utilizatorilor sa conecteze doua casti stereo wireless. Dorindu-se ca YP-T10 sa de usor de folosit, s-a creat un personaj care sa ghideze utilizatorul prin meniu. GUI pemite utilizatorilor sa personalizeze player-ul multimedia. Fie ca se navigheaza din meniu in meniu sau se asculta muzica, catelusul animat SAM va fi acolo pentru a da o mana de ajutor.

Sursa: Samsung


0 Comentarii

SUPPORT WEBSITE

  Susțineți dezvoltarea acestui site web
Today's Birthday's

Last FAQ

 • ian 11 2013 08:57
  Izolatia externa reprezinta izolația părților exterioare ale unui echipament, constând din distanțe de separare în aer si din suprafețele în contact cu aerul ale izolației solide ale unui echipament, care sunt supuse la solicitări d...
 • mar 03 2013 04:16
  Este o retea electrică al cărei punct neutru nu are nici o legătură voită cu pământul, cu excepia celei realizate prin aparate de măsurare, de protecie sau de semnalizare, având o impedană foarte mare.
 • iul 01 2014 08:27
  Acest nivel de izolatie se defineste astfel:a) pentru echipamentele cu tensiunea cea mai ridicată < 245 kV:- tensiunea nominală de tinere la impuls de trăsnet si- tensiunea nominală de tinere de scurtă durată la frecvenă indu...
 • ian 11 2013 08:34
  Supratensiunile electrice tranzitorii sunt de trei tipuri:- supratensiune cu front lent: Supratensiune tranzitorie, în general unidirecțională, având durata până la vârf 20 μs < Tp < 5000 μs si durata spatelui T2 < 20 ms...
 • aug 07 2012 08:30
  Sitemele de achizitie de date se clasifica avand in vedere doua criterii:dupa conditiile de mediu in care lucreaza:▪ sisteme destinate unor medii favorabile(laborator);▪ sisteme destinate utilizarii in condii grele de lucru( echipam...

Latest News

Board Statistics

Total Posts:
72215
Total Topics:
6349
Total Members:
30468
Newest Member:
kanabys
Online At Once:
196 --- 26-iulie 18

110 utilizator(i) activ(i)(în ultimele 15 minute)

109 vizitatori, 0 utilizatori anonimi
Bing, Google, sandurelu

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc