Sari la conținut

Noile tehnologii de imagine digitala

Trimis donpetru , sep 15 2010 01:30 | 5351 Vizualizari
- - - - -


Anul acesta, Sony prezintă în cadrul PMA noile tehnologii de imagine digitală. Modelele noi din gama α (”alpha”) de camere foto DSLR vor fi completate de un nou concept de produs care facilitează accesul la imaginile de înaltă calitate, pentru o audienţă şi mai largă de fotografi. Camera foto ultra-compactă cu obiectiv interschimbabil, senzor APS şi filmare AVCHD; modele noi din seria DSLR α:
 • Camera foto α ultra-compactă, cu obiectv interschimbabil, dezvoltată pentru lansare în 2010
 • Modele noi pentru seria α şi succesorul mid-range al modelului α700
 • Noi obiective în dezvoltare, printre care Distagon T* 24mm f/2 ZA SSM 24mm, noul obiectiv superangular Carl Zeiss şi Super Telephoto 500mm f/4 G.
În 2010, Sony va lansa o nouă cameră foto ultra-compactă, cu obiective interschimbabile, combinând accesibilitatea “oricând, oriunde”, cu calitatea imaginii camerelor DSLR. Prezentat în premieră în cadrul PMA, conceptul de cameră dispune de noul senzor CMOS Exmor APS HD, beneficiind şi de funcţia de filmare video HD, în formatul AVCHD. Noul concept de cameră compactă, uşor de utilizat, a fost prezentat alături de o serie de obiective interschimbabile compatibile.

Sony confirmă, de asemenea, dezvoltarea seriei curente de modele α, prin introducerea modelelor de camere DSLR mainstream, ce utilizează noul senzor CMOS Exmor APS HD şi funcţia de filmare video HD, în format AVCHD.

Imagine postată

Prezentat doar sub formă de concept în cadrul PMA, succesorul camerei α700, se adresează utilizatorilor entuziaşti şi semiprofesionişti. Seria de peste 30 de obiective interschimbabile şi teleconvertoare se îmbogăţeşte cu modele noi şi interesante.

Prezentat în formă de pre-producţie în cadrul PMA, modelul de obiectiv superangular Distagon T* 24mm f/2 ZA SSM Carl Zeiss va fi lansat în 2010. Obiectivul luminos, superangular reprezintă o alegere ideală pentru capturarea imaginilor de reportaje, a interioarelor cu lumină ambientală naturală şi alte situaţii dificile de fotografiat.

Prezentat în formă de machetă la standul Sony, noul obiectiv din clasa G reprezintă un model luminos, puternic de Super Telephoto 500mm f/4 G, cu perfomanţe optice de top.

Sursa: sony-europe.com


0 Comentarii

SUPPORT WEBSITE

  Susțineți dezvoltarea acestui site web
Today's Birthday's

Last FAQ

 • ian 11 2013 08:57
  Izolatia externa reprezinta izolația părților exterioare ale unui echipament, constând din distanțe de separare în aer si din suprafețele în contact cu aerul ale izolației solide ale unui echipament, care sunt supuse la solicitări d...
 • mar 03 2013 04:16
  Este o retea electrică al cărei punct neutru nu are nici o legătură voită cu pământul, cu excepia celei realizate prin aparate de măsurare, de protecie sau de semnalizare, având o impedană foarte mare.
 • iul 01 2014 08:27
  Acest nivel de izolatie se defineste astfel:a) pentru echipamentele cu tensiunea cea mai ridicată < 245 kV:- tensiunea nominală de tinere la impuls de trăsnet si- tensiunea nominală de tinere de scurtă durată la frecvenă indu...
 • ian 11 2013 08:34
  Supratensiunile electrice tranzitorii sunt de trei tipuri:- supratensiune cu front lent: Supratensiune tranzitorie, în general unidirecțională, având durata până la vârf 20 μs < Tp < 5000 μs si durata spatelui T2 < 20 ms...
 • aug 07 2012 08:30
  Sitemele de achizitie de date se clasifica avand in vedere doua criterii:dupa conditiile de mediu in care lucreaza:▪ sisteme destinate unor medii favorabile(laborator);▪ sisteme destinate utilizarii in condii grele de lucru( echipam...

Latest News

Board Statistics

Total Posts:
72215
Total Topics:
6349
Total Members:
30468
Newest Member:
kanabys
Online At Once:
196 --- 26-iulie 18

114 utilizator(i) activ(i)(în ultimele 15 minute)

112 vizitatori, 0 utilizatori anonimi
silviuc, Google, Bing, mda_cc1985

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc