Sari la conținut

"donpetru" projects

O SCURTA INTRODUCERE & REGULI

Am deschis aceasta sectiune a forumului pentru a aduna aici macar o parte din proiectele la care am lucrat de la sfarsitul aniilor '90 si pana in prezent. O mare parte din aceste proiecte au ajuns in varianta finalizata, testate, altele reprezinta doar simple prototipuri, unele destul de reusite. Deoarece o mare parte din aceste proiecte se regasesc pe hartie, transpunerea lor in format electronic ia ceva timp si ca drept urmare, prezentarea acestora se va face treptat, incepand de astazi si in pe parcursul anilor ce vor urma. Deci, vor fi proiecte, mai vechi, mai noi, o mare parte din ele axate pe domeniul audio.

 

Proiectele pe care le voi prezenta aici au urmatoarea codificare:

DPYYZZ

unde:

- DP - vine de la initialele numelui meu;

- YY - reprezinta codul domeniului din care face parte schema electronica: 01 - amplificatoare audio; 02 - preamplificatoare audio; 03 - corectoare de ton audio; 04 - automatizari in gospodarie; 05 - aplicatii cu microcontrolere (inclusiv programatoare si placi de dezvoltare); 06 - radiofrecventa (in special amplificatoare TV de antena - este domeniul cu care am inceput pasii spre acest hobby numit electronica); 07 - surse de alimentare (inclusiv stabilizatoare de tensiune fixe si reglabile, alimentatoare clasice si SMPS etc.); 08 - kituri diverse care nu se incadreaza in categoriile mentionate anterior; 09 - o sectiune dedicata proiectelor de incinte acustice.

- ZZ - reprezinta numarul circuitului prezentat (01...10...etc.).

 

!!! Proiectele nu se vor prezenta intr-o ordine anume.

 

REGULI:

1. In acest forum utilizatori pot raspunde la subiectele existente dar nu pot deschide subiecte noi.

2. In acest forum va rog sa nu formulati cereri de cablaje imprimate sau altele conexe.

3. Proiectele postate in acest forum NU sunt comerciale, ci sunt publicate doar pentru uz individual. Sustin sau chiar incurajez imbunatatirea performantelor tehnice ale proiectelor prezentate prin formularea de raspunsuri la subiectele deschise.

4. Proiectele prezentate pot fi preluate de alte site-uri web numai prin adaugarea unui URL catre subiectul deschis aici.


Pagină simplă

  • Please log in to post a topic
  Subiect Deschis de Statistici Ultima postare

Pagină simplă

  • Please log in to post a topic

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc