Sari la conținut

Informații fișier

 • Trimis: oct 16 2011 01:54
 • Ultima actualizare: oct 16 2011 01:54
 • Mărime fișier: 9,01MB
 • Vizualizari: 3201
 • Descărcări: 142

Descarcă AMPLI TURBO 50 W

- - - - -


ATENTIE! Se poate descarca simultan numai un singur fisier. Şi numai utilizatorii pot descărca fişiere.


Capturi ecran
Un articol din noiembrie 1980 cu o schema de amplificator audio binecunoscuta.
Regula cu posturile e o prostie ... nu toti suntem genii care sa inventam cate un montaj iar daca reproduci un articol strain trebuie sa ai drepturi ... nu?
Deci revin ... e o prostie repetata de pe site-urile cu torente sau mai stiu eu de pe unde.
Duce la disconfort pentru utilizatorul acestui site si orice disconfort face utilizatorii sa revina mai greu .... REVENIM PE ACEST SITE DEOARECE FORUMURILE DE ELECTRONICA SI DIY DIN ROMANIA SUNT MOARTE.

De fapt cred ca administratorii au uitat scopul initial al acestor site-uri : ACCESUL MAI USOR LA INFORMATIE.

Prin urmare solicit scoatere acestei reguli si facilitarea accesului la informatie, cu atat mai mult ca fisierele nu sunt publicate de Tehnium.

Cu stima,

Marian Birladeanu (amator electronist)
  • liviu10 și johnnyhdro67 like this
E buna observatia lui MB. Si eu cred ca nu are nici o valoare conditia "Trebuie sa aveti minim 5 posturi in forum ca sa descarcati un fisier. Daca doriti sa descarcati mai multe fisiere, atunci pentru fiecare fisier descarcat trebuie sa aveti minim un post sau un mesaj in forum".


Oricum, pentru mine nu-i nici o problema, poate fi cu sau fara conditia de mai sus, dar n-ar fi mare lucru ca aceasta conditie sa dispara. Nu cred ca e chiar asa de productiva. Am observat conditii asemanatoare pe mai multe site-uri de acelasi gen si cred ca nu este mai mult decat un fel de "trend".
  • johnnyhdro67 ii(le) place mesajul asta
Regula cu min. 5 posturi a fost introdusa in forum in primul rand din cauza ca am vrut ca noi utilizatori sa aduca un plus de valoare forumului prin continut util si nicidecum sa descarce toate proiectele prezentate pe acest site intr-o singura zi si sa se faca nevazuti dupa aceea. Apoi, descarcarea "in avalansa" a continutului de pe acest web site, suprasolicita contul de webhosting, punand astfel in dificultate accesarea corecta a site-ului de ceilalti utilizatori, care se rezuma doar sa posteze in forum sau sa citeasca un articol. Cand site-ul web va avea un server dedicat si banda cu duimul, atunci voi lasa regula cu minim 5 posturi pentru a accesa rubrica Downloads si voi scoate regula: pentru fiecare fisier descarcat trebuie sa aveti minim un post sau un mesaj in forum. Dar pana atunci mai este, e si o chestiune financiara la mijloc, chestiune pe care nu o poate intelege un utilizator care nu a administrat niciodata un website.
Sper ca m-am facut suficient de inteles si bineinteles, iar prin spusele de mai sus, sper sa gasesc intelegere din partea voastra.

Numai Bine
  • mario2004 ii(le) place mesajul asta
@ roxtaz SUBSCRIU !!!

@ donpetru
"Sper ca m-am facut suficient de inteles si bineinteles, iar prin spusele de mai sus, sper sa gasesc intelegere din partea voastra."

Da, v-ati facut superinteles.
Singura mea problema e ca, de ce accesez un site pe care NU pot vedea niciun montaj ???
Ce utilitate are acest site pentru electronistii amatori incepatori ?
  • johnnyhdro67 și ciochinica like this

multumesc


Alte fișiere care te-ar putea interesa...

1 utilizatori sunt acum conectați (în ultimele 15 minute)

0 utilizatori, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc