Sari la conținut


Controlul populației cu ajutorul microundelor, cum am devenit sclavii docili ai stăpânilor din umbrăPublicat de cristi_74 , 23 martie 2017 · 1.843 Vizualizari
* * - - - 3 voturi
Controlul populației cu ajutorul microundelor, cum am devenit sclavii docili ai stăpânilor din umbră

Imagine postată

1. Telefonia mobilă

Ca cercetător în domeniul armelor cu microunde folosite pe scară largă asupra maselor de oameni, am descoperit că rețeaua de telefonie mobilă de tip GSM 900 și GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, etc) reprezintă un pericol major pentru sănătate. Agențiile și Serviciile de Inteligență și Apărare din țările foste comuniste (din Europa și Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiațiile electromagnetice de radiofrecvență și microunde în care se arată că frecvențele de tipul microundelor folosite în telefonia mobila GSM produc o mulțime de probleme de sănătate în următoarele domenii: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compoziția sângelui, funcționarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual și auditiv.

Imagine postatăEchipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arată că frecvența și intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde. De exemplu, două telefoane mobile testate (un model mai vechi și un altul de ultimă generație) arată un nivel de 100 mW/cm2 și respectiv 50 mW/cm2. Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetătorii ruși care se ocupă cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2. Un simplu calcul aritmetic ne arată că telefonia mobilă este de cel puțin 10 ori mai periculoasă decât orice cuptor cu microunde sau orice armă super-sofisticată de ultimă generație! Mobilul dvs este un autentic „cal troian”!

Cercetătorii australieni au descoperit că rețeaua de telefonie mobilă (de tip GSM) este responsabilă pentru producerea cancerului la șoareci (în laborator). Documentele respective arată că microundele trec prin piele și ajung în corp unde afectează negativ glandele interne și creierul.

Imagine postatăCercetările realizate de serviciile de informații din anii 1975-1976 arată că pericolele generate de folosirea microundelor erau cunoscute încă de acum 25 ani. Spionii sovietici foloseau arme cu microunde de 1800 MHz si 900 MHz. Una din regulile serviciilor secrete este de a ascunde anumite adevăruri. Trebuie să recunoaștem că mascarea (deghizarea) armelor cu microunde, folosite pentru controlul comportamentului uman, sub forma telefoanelor mobile a fost o idee genială. Dar să faci ca prostul să și plătească pentru aceste arme de control mental (care deteriorează creierul și schimbă comportamentul omului pentru a-l face mai docil și ușor de controlat), este pur și simplu diabolic!

2. Serviciile de securitate și controlul mental cu microunde


Imagine postată

Arme cu microunde, care transformă oamenii în vite stresate, amețite și ascultătoare, sunt folosite în toate marile orașe. Dezvoltate de comuniști, armele cu microunde similare cu cele din cuptoarele cu microunde sunt folosite încă din 1980 asupra cetățenilor. Aceste arme transmit semnale de foarte joasă frecvență care sunt identice cu cele din creier (așa-numitele unde cerebrale). Se cunoaște deja că frecvența și forma acestor unde cerebrale determină comportamentul uman. Astfel, la simpla apăsare a unui buton, cei care se găsesc în raza de mișcare a acestor transmițătoare devin adevărate vite umane docile și ascultătoare, stresate, obosite, apatice și care vor să lenevească întreaga zi fără să facă nimic.
La ora actuală, aceste transmițătoare montate pe cele mai înalte clădiri din orașe pot fi văzute de oricine; mai mult, cu ajutorul detectoarelor special construite, ele pot fi găsite imediat! Astfel, controlul mental al maselor de oameni este demonstrat, pentru că semnalele de foarte joasă frecvență sunt în mod oficial folosite numai pentru comunicarea pe submarinele nucleare; vă dați seama ce șoc au avut cercetătorii noștri când au detectat astfel de semnale în toate marile orașe! Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul stațiilor de radio și televiziune, al rețelelor de telefonie mobilă și al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul țării.

Creșterea masivă a numărului de abonați la rețelele de telefonie mobilă a permis serviciilor de securitate să folosească aceste transmițătoare pentru a direcționa semnale de control mental către zone întinse. Ca să vă faceți o idee, studiați orice hartă ce arată aria de acoperire a rețelelor de telefonie mobilă (Vodafone, Orange, etc). Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu astfel încât aceste semnale trec dincolo de craniu și ajung la creier unde schimbă comportamentul uman datorită semnalelor de foarte joasă frecvență pe care le conțin. Astfel, transmițătoarele de microunde folosite în telefonia mobilă sunt folosite din plin pentru a controla mental întreaga populație.

Cercetătorii sunt de opinie că evenimentele din decembrie 1989 care au dus la căderea regimului comunist (și care au fost spontane – necontrolate de oligarhie) au determinat punerea în practică a planului de control total al populației, plan realizat cu ajutorul marilor companii de telefonie mobilă și al celor de radio-televiziune. De altfel, ăsta este motivul pentru care astfel de companii sunt încurajate să se dezvolte, deși toate oferă aceleași servicii!

Cercetările privind armele cu microunde și folosirea lor pentru controlul mental au început în anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totală față de forțele oculte francmasonice mondiale. Institutul caută modalități de a controla populația fără ca aceasta să-și dea seama. S-au găsit astfel forme de undă cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultător. Aceste forme de undă au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmițătoarele cu microunde. Marea Britanie a fost prima descoperitoare a tehnologiilor cu microunde, folosite atunci (1940) pentru radar, și a avut un rol de conducere în acest domeniu.

Anii 1970 au adus vești proaste: sovieticii proiectau microunde asupra ambasadei americane din Moscova. O treime din personalul ambasadei a murit de cancer din aceasta cauză. În 1997, cercetătorii australieni au demonstrat că semnale mult mai mici decât cele folosite de telefoanele mobile au creati cancer la șoarecii de laborator. Primul eveniment public cunoscut în care forțele de ordine britanice au folosit microunde asupra populației a fost protestul Greenham Common. Cu această ocazie, forțele de securitate britanice au folosit doze mortale de microunde asupra protestatarilor; unii dintre ei au și murit de cancer.

Cercetările făcute la Institutul Tavistock ( a se citi articolul din blog cu acest subiect) au permis guvernului britanic să folosească pe scară largă tehnologia de control mental cu semnale de foarte joasă frecvență emise de rețelele de radio și televiziune, de telefonie mobilă și de radar pentru ca întreaga populație urbană să poată fi controlată. Reamintim că aceste semnale de foarte joasă frecvență nu se folosesc oficial decât în comunicațiile pe submarine nucleare! Prezența acestor unde în mediul acoperit de rețelele de telefonie mobilă demonstrează că armele de control mental sunt folosite din plin asupra publicului. Autorul are acces la documente științifice care atestă efectele devastatoare asupra omului, cauzate de microunde și semnalele de radio și televiziune.
Faimosul cercetător italian Marconi a fost cel care a pus în practică pe scară largă această tehnologie cu microunde. O echipă de 30 de alți cercetători și personal militar care au început să pună întrebări au fost „sinuciși” în condiții suspecte.

Cercetările mele au arătat că armele cu microunde sunt folosite împotriva persoanelor de clasă medie care pun probleme oligarhiei conducătoare. Cercetările rusești și americane demonstrează că o astfel de armă, care folosește microunde ce modulează un semnal similar undelor cerebrale din creier, poate schimba comportamentul victimei aproape instantaneu. Concret, sunt folosite frecvențe de 91, 147, 153, 197, 447, 456, 853, 912, 1830 MHz, etc. Recunoașteți aici atât spectrul folosit în radio și televiziune cât și pe cel din telefonia mobilă. Simptomele pot fi: depresie, gândire înceată, confuzie mentală, pierderi de memorie, stres, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului și al sistemului nervos, dureri de inimă, infarct, cancer, moarte.

Am contactat și alți cercetători în domeniu, și cu toții acuzau simptome de atac cu microunde: puternice dureri de cap, greață, amețeală, vedere slabă, auz defectuos. Am testat cu detectorul de radiații și am constatat că serviciile de securitate folosesc spectrul de 750 – 1000 MHz pentru a induce colaps nervos și fizic. Reamintesc că frecvența semnalului dintr-un cuptor cu microunde este de 1000 MHz.
Un alt cercetător a prezentat descoperirile sale pe această temă la televiziune, într-o emisiune înregistrată. În zilele precedente înregistrării, prezentatorul și cercetătorii implicați în emisiune s-au plâns de puternice dureri de cap.

Ulterior acest cercetător a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, deși nu încălcase legea. Apartamentul acestuia este „bombardat” continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic și tumori canceroase. Chiar și telefoanele obișnuite de ultimă generație au în componența lor sisteme pentru re-transmisia undelor de foarte joasă frecvență prin receptor. Toate telefoanele digitale de ultimă generație (mobile sau fixe) sunt astfel folosite pentru control mental.

De exemplu, un telefon mobil promovat pe scară largă de majoritatea firmelor de telefonie mobilă emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W în corpul uman. Aceasta înseamnă că telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tăcere sau a ucide o persoană care pune probleme oligarhiei conducătoare. Cercetări în domeniul militar arată că la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total!
Este deci evident că se folosesc radiații de tip radio, televiziune și telefonie mobilă (microunde) pentru a ține sub control populația, pentru a o face mai docilă, ascultătoare, într-o stare mentală pasivă și a o transforma într-o turmă de vite umane. Iar cei care îndrăznesc să-și pună întrebări sau să facă cercetări sunt iradiați cu microunde pentru a deveni schizofrenici sau pentru a-i ucide.
Pe 4 iulie 1976, șapte transmițători uriași din Ucraina, alimentați de centrala nucleară de la Cernobîl, au emis un semnal de 100 megawatt de frecvență radio înspre Europa de Vest, care conținea un semnal de foarte joasă frecvență de 10 Hz folosit în tehnologia de control mental.
Imagine postată Andrija Puharich
Andrija Puharich, om de știință american, și Bob Beck, au arătat că transmisiile sovietice erau o armă. O frecvență de 6,54 Hz determină depresie iar 11 Hz conduce la comportament maniac. Radiațiile penetrau în creierul uman și induceau modificări de comportament, astfel că oamenii pot fi controlați în masă folosind semnale de foarte joasă frecvență. În plus, el a descoperit că aceste semnale pot induce cancer prin modificarea funcționării acidului ribonucleic (ARN) din celule, astfel încât secvențele genetice sunt dezorganizate și făcute să producă proteine toxice cancerigene.
Iar dacă principalele centre urbane ale țării sunt supuse unui bombardament similar, mai are sens să ne întrebăm ce se întâmplă cu noi?

Stimaţi iubitori de ţară
Nu vă mai lăsaţi manipulaţi, înşelaţi şi cumpăraţi pentru câţiva bani .Toate partidele, din toate ţările fac la fel, dar atunci când ţara merge spre o prăpastie, toate forţele se unesc şi trag într-o singură direcţie. Cea la care tinde fiecare român, spre un trai mai bun, bani mai mulţi în buzunare, copii crescuţi în siguranţă şi cu multă educaţie. Sănătate pentru toată lumea în spitale curate şi doctori competenţi . Ce face acum ŞTEFAN cel MARE şi MIHAI VITEAZU, dar mai ales VLAD ȚEPEȘ... Eu cred că se răsucesc acolo în pământul acesta sfânt românesc.
Ca să înlăturăm orice suspiciune, la manifestațiile din Piața Victoriei de luna trecută a „tinerilor frumoși și liberi” s-a folosit o asemenea tehnică, priviți foto:

Imagine postată

Este duba cu aparatura de emisie și antena și grupul electrogen pentru alimentarea cu energie electrică a aparaturii. Acestea erau amplasate ziua, la vedere, printre blocurile din preajmă, pentru a nu atrage atenția...
Un colectiv din OMIR
  • dorin.v ii(le) place mesajul astaDupa ce ca autorul articolelor e paranoic, mai e si atehnic...normal! Auzi, frecventa cuptoarelor cu microunde=1000MHz...pffff...pot paria ca habar n-are de ce magnetronul de la cuptorul cu microunde de uz culinar are 2,54GHz!

    • remus68 ii(le) place mesajul asta

Poate pt ca daca cade wireless-ul sa iei net de la cuptorul cu microunde?Ca doar au aceeasi fregventa.....nu?Haidi bre ca autorul articolului e paranoic si malacii in negru de langa dube E cameramani de la disney channel !!!!Da bre e paranoic autorul articolului...la fel si un prieten din Bucuresti cu care vb pe TS cand jucam Armored Warfare si care zicea ca de cateori iesea la protest era cuprins brusc de panica/teama si de dorinta inexplicabila de a pleca cat mai repede de acolo.

Discuta te rog cu parintii de adolescenti despre cum s-au schimbat copii lor dupa ce le-au cumparat smartfon:dependenta CRONICA de telefon,nepasare de tot si de toate,lipsa acuta de atentie(parca ai vorbi cu peretii,nici macar nu te aud ce zici),lipsa de concentrare cand fac ceva,gandire inceata (chiar nelogica).Cei mai slab dotati cad prada unor jocuri gen balena albastra.

Este un baiat de vreo 17 ani pe care-l mai luam cu noi ca salahor si care de cand si-a luat tel e de nerecunoscut:alearga cu roaba cu mortar de ne apuca rasul(doar ca sa mai castige cateva sec sa stea pe tel),uita reteta de mortar tot timpul,sta cu ochii in tel si la masa,are o privire tulbure si total Neinteligenta.E alt baiat acum,altfel decat l-am luat cu noi prima data.Ne mai intreba cum se face aia,cum de aplica ailalta.....acum nu-l mai intereseaza nimic in afara de dracia aia de tel.Nu se poate ca un dispozitiv care ar trebui sa-ti dezvolte inteligenta(informatii,aplicatii,chiar unele jocuri) sa te tampeasca in asa hal.

Cristi, te superi degeaba, articolul tau chiar arata o paranoia acuta, o teorie a conspirationismului dusa la extrem, pe argumente inventate...

Marian,nu ma supar chiar deloc,lumea crede ce vrea.Ar fi bine sa fie ce zici dar daca te uiti in jur,parca nu ti se mai pare doar o teorie...

Intrarea asta e atat de sf incat nici macar "teorie" nu poate fi catalogata...

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc