Sari la conținut


Panasonic ToughBook 53Publicat de elco , 20 ianuarie 2013 · 1.056 Vizualizari
- - - - -
Panasonic ToughBook 53
Nu credeam ca Panasonic poate scoate laptop-uri de calitate, dar am gasit un exemplar destul de rezistent, care calcat de o masina nu pateste nimic. Este cel mai rezistent gadget construit vreodată, în afară de bricegele Swiss Army, evident, este orice laptop din seria Panasonic ToughBook. Dacă Panasonic nu se distinge în peisaj ca mare producător de laptopuri, ei fiind mult în spate în clasamentul de profil, cu ToughBook au creat o adevărată legendă. Apărută în 1998 şi destinat în principal armatei, seria ToughBook e mai mult decât serioasă şi pregătită pentru apocalipsă. Noul model, 53, beneficiază de specificaţii aproape desktop, bazate pe platforma Intel i5, cu 4 GB de RAM, posibilităţi de touchscreen şi toate porturile necesare. Securitatea în caz de dezastre (ecologice sau nu) e oferită de o carcasă de magneziu, tastatură rezistentă la lichide, totul putând fi aruncat de la câţiva metri fără probleme. Iar o maşină, după cum puteţi vedea în clipul următor, nu constituie chiar nicio problemă.
Priviti urmatorul clip:


Cum vi se pare ? :smile:Poză
politehnica
ian 21 2013 08:18
Ce diagonala are laptop-ul de mai sus ?
14 inch
Tu vorbesti despre CF-53 si in teste este CF-30, mare diferenta intre cele doua modele: CF-53 este semi-rugged iar CF-30 este fully rugged.
Modelul actual este CF-31 si are o diagonala de 13.1".

Oricum, recomand CF-53 celor care muncesc mult pe teren, are maner si poate fi transportat foarte usor si nu trebuie sa iti faci griji pentru el.
De asemenea, are port serial :)
emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc