Sari la conținut


Conturile Tehnium Azi cu adrese de e-mail invalide vor fi stersePublicat de donpetru , 16 decembrie 2012 · 1.185 Vizualizari
- - - - -
Va anunt prin acest mesaj ca am demarat actiunea de stergere a conturilor de utilizatori care au adrese de email invalide. Pana acum au fost depistate un numar de aproximativ 400 de conturi deschise, cu precadere, in anii 2008 si 2010. Totodata, am depistat cateva conturi de utilizatori activi care cred ca dupa activarea contului, ca sa nu mai primeasca email-uri de informare din partea redactiei, si-au modificat adresa de email (nu astazi, ci mai demult). Si acele conturi (sunt doua sau trei, inclusiv a utilizatorului alex mm, daca nu ma insel, au fost sterse..., din pacate). Deci, mare atentie, va rog sa nu apelati la asemenea metode pentru ca va puteti trezi dupa un anume timp fara cont. In plus, tot o parte din utilizatori ale caror conturi au fost sterse, sunt cei care si-au creeat o adresa de email provizorie pentru inregistrarea, foarte probabil, pe mai multe forumuri de profil. Si aceste conturi au fost sterse.

Daca sunt utilizatori care au constatat ca nu mai pot sa-si acceseze contul pentru ca nu mai exista, cu scuzele de rigoare, ii rog sa-si creeze un cont nou folosind o adresa de email valida.

Am demarat aceasta actiune pentru a elimina botii de spam care s-au inregistrat in site-ul Tehnium Azi din 2007 si pana in prezent. Actiunea va fi demarata de fiecare data cand va fi nevoie. Urmatoarea actiune e planificata in prima parte a anului viitor.

Numai bineemil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc