Sari la conținut


Sa ne aducem aminte cum s-a nascut TEHNIUM AZIPublicat de releu , 15 octombrie 2010 · 1.200 Vizualizari
- - - - -
Totul, din cate imi aduc aminte, a pornit de la ideea lui Barbos Radu, din Timisoara, idee care a constat in lansarea unei reviste web in format in scris despre audio. Multumim Radu. Dar uite ca combinand ideea lui Radu, cu ideile sau parerile lui SIG, subsemnatul si a lui donpetru, am reusit sa stabilim denumirea revistei si sa punem pe picioare acest proiect web, in formatul in care este astazi. Bineinteles, nu este o revista web nu numai despre audio, este o revista, un viitor portal zic eu, despre tehnica.

Multumesc lui donpetru (admin) pentru ca a avut amabilitatea sa faca site-ul, sa posteze o mare parte din articole (eu am participat doar cu unu si cateva utilizatorul adry).

Sigur o sa ma intrebati, de ce am postat acest blog ? L-am postat pentru ca as vrea sa adunam pareri despre cum vedeti voi viitorul si formatul revistei TEHNIUM AZI. A... puteti posta si despre trecut. Cam prin ce an a inceput sa faca donpetru forumul electronic, mai tineti minte electronics.0x.ro ? Cine se gandea ca o sa se ajunga aici ? Eu unu...nu.

Multa sanatate tuturor si multa BAFTA si noroc in viata.
  • niksound ii(le) place mesajul astaFoarte misto site-ul si cu Blog, si galerie Foto. :thumbup3:Din ce am discutat cu donpetru mai demult, pe Yahoo Mess, dumnealui cauta mai demult o alternativa la vechiul forum al electronistilor din Romania. Vroia ceva original si auzind ideea lu Radu cu revista in dom. audio, a zis ca nu ar fi rau sa faca ceva mai general, nu numai despre audio. Forma actuala ii apartine in totalitate dumnealui.Felicitari.
    • aurelpan@yahoo.com ii(le) place mesajul asta
Eu am gasit forumul, cautand informatii despre tuburi electronice.Multumesc celor care investesc ca sa existe.
Poză
morocanosul
mai 31 2011 10:14
Tardiv, dar nici o data prea tarziu !Sincere felicitari pentru actiunea intreprinsa !Un electronist amator, patimas .Mult respect si mult succes in viitor !Daca nu am postat unde nu trebuie , sau nu m-am descurcat in hatisurile IT , scuze .
    • elco ii(le) place mesajul asta
Poză
aurelpan@yahoo.com
mai 01 2012 10:47
Va multumesc ca exsistati.
Fara Dmv.. e ca-si nas avea AER
Mult Succes
Cool website.. tineti-o tot asa!
Poză
leo_electro
dec 28 2015 11:43

Am citit si eu ceea ce s-a spus aici si am gasit si un topic vechi care poate lamuri multe:

http://www.tehnium-a...ta-tehnium-azi/

Deci, eu nu as zice ca totul a inceput cu Radu, ci mai degraba, din discutiile recente avute cu admin-ul care intr-adevar vroia sa creeze un website original si sa renunte la ideea cu forumul electronistilor facuta mai mult la ambitie ca sa dea peste nas celor de acolo, vazand spusele lu Radu cu revista in dom. audio, admin-ul a zis ca nu ar fi rau sa faca o revista generala care sa duca mai departe traditia revistei Tehnium. Mai tarziu, tot donpetru, a hotarat sa tranforme site-ul intr-un portal - lucru cu care eu, cei drept, nu prea am fost de acord. Bineinteles, au fost pareri impartite de mai multi useri a site-ului. Totusi, template-ul site-ului inventat de donpetru da peste nas concurentei - e bestial template-ul. 

emil.matei.ro Cel mai cuprinzator director romanesc